Jelena Balić
NE MIRUJE

Nova ideja Ljupke Gojić Mikić je čisto savršenstvo, a ni ona nije ravnodušna: 'Osjećam leptiriće'

Bivša manekenka, dizajnerica i poduzetnica nakon što je otvorila francusku slastičarnicu u svom zagrebačkom kvartu, za svoj je gušt ostvarila još jednu ideju i sve oduševila.

Petnaest je godina bila manekenka, sljedećih deset posvećena kćerima i svojem modnom brendu, a već godinu dana Ljupka Gojić Mikić u zagrebačkom kvartu u kojem je odrasla vodi francusku slastičarnicu. Nedavno je proslavila 38. rođendan, a kao tipična horoskopska Blizanka nikada ne miruje s idejama.

Nakon otvorenja francuske slastičarnice Jolie Petite Patisserie na zagrebačkoj Knežiji, kvartu u kojem je odrasla i u koji se 2017. vratila nakon devet godina života u Hirošimi.

U sinergiji s obiteljskom prijateljicom, bivšom pjevačicom grupe Divas Martinom Štritof uredila je unutrašnjost slastičarnice, a ona joj je Martina ispunila želju i ideju. "Kad imaš želju i ideju, a Martina Štritof i Le Band Home to dovedu do savršenstva... Osjećam leptiriće.", napisala je Ljupka kraj fotografije neobičnih tanjura na koje će servirati neobične slastice kojima je osvojila metropolu.

"Dobar interijer produkt je promišljanja, a ne količine novca i da dom ne čini skupi namještaj već osjećaj koji gradite živeći u njemu. To je ono što i mene vodi u osmišljavanju svih projekata", istaknula je jednom prilikom bivša Divasica Martina Štritof.

"Ne znam je li Vam bolja hrana i kolači na Vašim tanjurima ili tanjuri sami?", napisala je jedna od pratiteljica.

Ljupka je u intervjuu za časopis Gloriju objasnila koliko su joj obiteljski odnosi važni.

"Naši su odnosi toliko bliski i stabilni da čak i kad se posvađamo oko neke sitnice, znamo da ćemo se sutradan pomiriti. U šali kažem da smo kao talijanska mafija: kod nas sve ostaje u kući", dodala je.

Čitajte i:

Ljupka Gojić Mikić cura je iz susjedstva velikog srca: Ovo je dokaz da je prava emotivka

Uvijek nepogrešive: Ljupka i njezine cure u modnoj kampanji koja vraća osmijeh na lice

U slastičarnici Ljupke Gojić već se 'muti' kolač za Valentinovo: Svi ga žele probati baš za Dan zaljubljenih

ZBOG NJIH SE SVI TOPE: Ljupka Gojić Mikić objavila je stare fotografije s početka ljubavne veze sa suprugom

Zvijezde s naslovnice: Ljupka i Marijana su se prisjetile 'svojih' Gloria, Nevena odabrala najdražu

Linker
25. travanj 2024 14:57