Žena ženi nije vuk

Nova kolekcija brenda Anovi okupila poznate Splićanke: Iris Rajčić pokazala top formu samo devet mjeseci od poroda

Modna kreatorica iz Splita Ivona Glavaš predstavila je kolekciju kojom je proslavila sedmi rođendan svog brenda. Atraktivne modele nosile su dame iz splitskog javnog života među kojima su bile pjevačice, glumice te supruge domaćih sportskih i glazbenih zvijezda.

Za najatraktivnije događanje u gradu podno Marjana proteklog vikenda pobrinula se mlada dizajnerica Ivona Glavaš koja je protekli vikend predstavila svoju novu kolekciju. Modno druženje održano je u restoranu "Zora bila", a među Ivoninim modnim ambasadoricama bile su bivša manekenka Iris Rajčić, pjevačica Andrea Šušnjara, glumica Ana Gruica Uglešić, nekadašnja misica i fitness instruktorica Renata Lovrinčević te Ana Čagalj, supruga popularnog pjevača Joška Čagalja Jole - koje su oduševile dizajneričine kreacije za ovu zimu.

image

Ivona Glavaš

JOSKO PONOS/ CROPIX

U Anovijevoj najnovijoj kolekciji je dvanaest modela, između ostalog kaputi, odijela te haljinice.

- Zvijezda kolekcije je haljinica od tri dijela koja se sastoji od suknjice, korzeta i majice. Odijela sam i ovoga puta radila s hlačama te sa suknjama, a dakako veliku pažnju sam posvetila kaputima koji su mi svojevrsni zaštitni znak - tumači Ivona Glavaš, u čijoj je novoj kolekciji i nekoliko iznenađenja.

Čitajte i: Od modnih petica, do potpunih promašaja: Izdvajamo najbolje i najkontroverznije outfite s dodjele nagrada AMA

image

Ana Čagalj

JOSKO PONOS/ CROPIX

Prvi put je tako, priznala je za Gloriju, od materijala koristila jeans, uz njoj omiljenu vunu, kožu i pamuk.

- Za sada sam od trapera dizajnirala odijela i haljinu. S ovom sam kolekcijom napravila i stilski odmak te sam rukave puf kroja zamijenila sa spuštenima rukavima koje sam pojačala jastučićima. Time sam dobila na eleganciji, uz to što takvi tukavi naglašavaju žensku siluetu - zadovoljna je mlada kreatorica, koja je na događanju predstavila i novi vizualni identitet njezinog brenda.

Čitajte i: Hit sezone je bijelo pletivo: Pronašli smo deset modela koje možete nositi na gotovo sve kombinacije

image

Ana Gruica Uglešić

JOSKO PONOS/ CROPIX

- Logo je sada nekako ispoliraniji, ozbiljniji, elegantniji i profinjeniji. Kao i cijela kolekcija - kazala nam je Ivona Glavaš, s kojom se slažu i poklonice njezine mode.

image

Iris Rajčić

JOSKO PONOS/ CROPIX

Čitajte i: Tako to rade slavne dame: Odjevni favoriti prema građi tijela Kim Kardashian, Belle Hadid i Salme Hayek

Anovi zimskom kolekcijom osobito je oduševljena partnerica nogometne zvijezde Marka Livaje, plavokosa Iris Rajčić, koja se zbog revije nakratko odvojila od njihovog devetomjesečnog sinčića Lorenza. Dugokosa Splićanka na događanju je nosila ultrakratku haljinicu iz nove kolekcije, koja je dodatno istaknula njezine vitke noge i još jednom pokazala zašto je svojedobno bila jedna od naših najtraženijih manekenki.

image

Ivona Glavaš sa Silvijom Dvornik, Anom Gruicom Uglešić, Anom Čagalj i Iris Rajčić.

JOSKO PONOS/ CROPIX
Linker
03. travanj 2024 04:03