Promo
GUMENI MODEL

Od sada u legendarnim Startasicama i na kišu

Na police Borovo prodavaonica stigle su nove Startasice - i to gumene. Ljubiteljice i ljubitelji legendarnog brenda do sada su svoje omiljene tenisice mogli nositi samo za sunčanih dana, ali od sada su idealne i za kišu.

Startasice su nastale 1976. godine, izvorno za igranje stolnog tenisa, a nakon platnenih i kožnatih modela, sada su stigle i gumene. Kroz godine su dobivale razne inačice - niske, visoke, različitih uzoraka i dodataka poput mašni i šljokica - i postale nezaobilazni komad obuće koji savršeno nadopunjuje razne modne kombinacije. Dizajn, maštovitost, ali i kvalitetu u posljednjih godinu dana pohvalili su mnogi stavivši ih na svoje stranice kao što su to Vogue, InStyle, ali i New York Times.

Gornjište i potplat novog modela Startasica izrađeni su od gume, unutrašnjost od toplog filca i mekih uložnih tabanica zahvaljujući ćemu će vam i za najkišnijih dana noge ostati suhe i tople. Dolaze u uniseks bojama za nju i njega, a prodaju se po cijeni od 349 kuna. Naravno, izrađene su od prirodnih materijala i ponovno nas vode u vrijeme kada su se cipele proizvodile od strane ljudi koji su majstori svojeg zanata. I danas, u istoj tvornici u Vukovaru, nastavlja se čarolija ručne izrade. Za stvaranje svakog para tenisica još uvijek treba jedan sat, a na svakom modelu možete vidjeti da se radi o majstorskom uratku ručne izrade.

Linker
18. travanj 2024 18:32