SIJEDA KOSA JE IN

Ponosno pokazuje ono što brojne žene skrivaju! Modno nepogrešiva španjolska kraljica Letizia oduševila potezom

Već je odavno poznato da Letiziu brojni nazivaju kraljicom stila, a svakom modnom kombinacijom, ona to i vješto opravda. Dama u crnom ovaj je put poslala i još jednu poruku - sijeda kosa je ‘in‘ i nemojte ju sakrivati!

Kraljica Letizia od Španjolske (48) gdje god da se pojavi, na prvu osvaja jednostavnim i decentnim modnim izričajem. U ponedjeljak je predsjedavala manifestacijom "Retina ECO Awards" u Madridu, a riječ je o nagrađivanju najboljih projekata u 2020. godini koji su koristeći tehnologiju pomogli u borbi protiv klimatskih promjena.

Ljubiteljica šarenih outfita sada se ipak odlučila za crnu modnu kombinaciju, a vjerojatno je na umu imala i ozbiljnost manifestacije. U crnoj haljini španjolskog brenda ekološki prihvatljive odjeće Maria Malo naglasila je ramena, a u prvom planu su bile i crne cipele na visoku potpeticu brenda Carolina Herrera. Pohvalan je i izbor decentnog, pozlaćenog srebrnog prstena madridske kuće Karen Hallam.

image
Predsjedavala je manifestacijom u organizaciji novina El País.
ZUMAPRESS.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

No, Letizia je dala do znanja i kako nije opterećena svojim godinama što je možda 'kruna' njezinog karaktera i ovog outfita. Majka dvoje djece raspustila je kosu, a jasno se moglo vidjeti nekoliko sijedih pramenova. Ono od čega brojne žene strahuju i što vješto skrivaju, Letiziu, izgleda, nimalo ne zanima. Ovime je vjerojatno htjela poslati poruku kako je prirodno i najbolje, a nadamo se da će brojne žene slijediti njezin primjer. Iako je prije bojala kosu, u primjerice tamnosmeđu ili smeđu prošaranu pramenovima u boji meda, Letizia je od toga u potpunosti odustala tijekom pandemije koronavirusa.

Čitajte i: Španjolska kraljica Letizia tuguje, preminula je članica obitelji s kojom je bila iznimno vezana!

Španjolska kraljica dolazi iz skromne obitelji srednjeg sloja, a njezina je uspješna novinarska karijera, unatoč tome što je razvedena žena, bila "ulaznica" u španjolsku kraljevsku obitelj. Mlada i neovisna Letizia u tamošnju monarhiju je unijela sofisticiranost, a slovi i kao jedna od najljepše odjevenih žena na svijetu.

image
Nosi haljinu brenda Maria Malo i Christina Herrera štikle.
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Život im se promijenio otkako je princ Felipe 2014. godine postao kralj nakon abdikacije svog oca Juana Carlosa I, a Letizia je prva žena, obična pučanka, koja je postala kraljica. Otad je u središtu pozornosti, a najviše plijeni pažnju svojim modnim odabirom. Zaštitni znak su joj midi haljine s raznim uzorcima, poput cvijeća, a nerijetko su njezin odabir i elegantna odijela koja voli ukomponirati sa salonkama.

Čitajte i: Kraljica Letizia modno je nepogrešiva! Njezine ljetne haljine pršte elegancijom, a najviše ih voli nositi na dva modela cipela

Linker
19. travanj 2024 03:36