Mare Milin
IZMEĐU NAS

Povratak na početak: Nakon brenda I-GLE, Nataša Mihaljčišin nastavlja modnu priču tamo gdje ju je i započela

Nakon što je početkom godine otkriveno da se modni duo I-GLE razilazi nakon 22 godine, svi su se pitali što će dizajnerice nakon svojeg uspješnog projekta: Martina Vrdoljak Ranilović postala je kreativna direktorica modnog brenda Varteks, dok nas je Nataša ugodno iznenadila sa svojom novom kolekcijom s kojom se vratila pletivu.

Modna dizajnerica Nataša Mihaljčišin nakon modnog dua I-GLE nastavlja svoju modnu priču upravo tamo gdje ju je i započela, u pletivu. Svoju dizajnersku karijeru i prvu samostalnu kolekciju (1995.) započela je upravo kolekcijom heklanom od flaksa pa je ova kapsulna kolekcija logičan slijed njenog stvaralaštva.

Svoju ljubav i strast prema pletivu i heklanju nikada nije napustila, a danas je predstavlja u suvremenom ruhu. Nova kolekcija se oslanja na klasične standarde odijevanja i modno ih postavlja u suvremeni kontekst. Pletena, mekana, svjetlucava, kao neki eliksir koji reanimira vrijednost intimnog odnosa sa odjećom koja posjeduje svoju emociju. Nosiva u svakom vremenu, komunicira vansezonski i zapravo subverzivno; jutarnja, dnevna, večernja, zavodljiva i lepršava, diskretna i odmjerena. Koloristički naslonjena na sedamdesete asocira opuštenost s twistom koji transcendira parametre rigidnosti i strogih modnih određenja.

Mare Milin

Mare Milin

Mare Milin

Mare Milin

Mare Milin

Mare Milin

Mare Milin

Mare Milin

Mare Milin

Mare Milin

Linker
19. travanj 2024 00:34