Profimedia, Insight Media
BLIŽI SE OVOGODIŠNJA REVIJA

Predstavljen najraskošniji grudnjak Victoria's Secreta vrijedan tri milijuna dolara

Nošenje revije popularnog brenda donjeg rublja Victoria's Secret velika je čast za svakog modela, a nošenje Fantasy Bra na njihovoj reviji, koja se održava samo jedanput godišnje, još je veća. Priliku da nose najraskošniji grudnjak revije dosad su dobile brojne poznate Viktorijine anđelice poput Alessandre Ambrosio, Adriane Lime i Heidi Klum, a ove će godine najskuplji komad kolekcije predstaviti Jasmine Tookes.

Ovogodišnji najluksuzniji grudnjak, koji će biti predstavljen u Parizu na Victoria's Secret Showu, dizajnirao je Eddie Borgo, a njegova vrijednost procijenjena je na više od 3 milijuna dolara. Sadrži devet tisuća dragulja, smaragda i dijamanata, a za njegovu izradu bilo je potrebno više od 700 sati.

Prošle godine VS Fantasy Bra nosila je Lily Aldridge, a vrijedio je dva milijuna dolara, dok je 2014. godine ta čast pripala anđelicama s najdužim stažom – Adriani Limi i Alessandri Ambrosio. Ipak, niti jedan od njih nije vrijedio niti približno kao onaj koji je 2000. godine nosila Gisele Bündchen. Grudnjak vrijedan vrtoglavih 15 milijuna dolara i danas drži rekord kao najskuplji komad donjeg rublja ikad izrađen.

Getty Images

Osim Jasmine Tookes koja će u Parizu prošetati u najskupljem grudnjaku, reviju će nositi Viktorijine anđelice Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Elsa Hosk, Josephine Skriver, Lais Ribeiro, Martha Hunt, Romee Strijd, Sara Sampaio, Stella Maxwell i Taylor Hill, a pridružit će im se modeli među kojima je i jedna od najtraženijih modela Bella Hadid.

Linker
24. travanj 2024 19:20