Valerio Mezzanotti
čarolija u rimu

Predstavljena je nova kolekcija H&M-a i slavnog dizajnera, ovi glamurozni komadi uskoro su dostupni i nama

Još jedna suradnja high street brenda H&M i dizajnera Giambattista Vallija stiže na police dućana, između ostalih i na one u Hrvatskoj. U čarobnome ozračju jedne od najpoznatijih rimskih znamenitosti - Palazzo Doria Pamphilj predstavljena je ova modna suradnja.

Valli Girls, Valli Boys i brojni uzvanici sinoć su prisustvovali modnoj reviji Giambattista Valli x H&M. Raskošni interijer, zbirka umjetničkih djela i rimska opuštenost dodatno su istaknule slobodni duh, dizajnerska rješenja i sofisticiranost kolekcije.

Svevremenski i neusiljeni komadi za sve uzraste u sklopu kolekcije oživjeli su na modnoj pisti u ružičastoj boji, kojom su prošetali modeli i poznate osobe. Modna revija je završena završnim izlazom koji je predvodila Kendall Jenner, u sada već nadaleko poznatoj crvenoj haljini koju je nosila u sklopu kampanje za ovu kolekciju.

Giambattista Valli x HM fashion show, Ready To Wear collection in Rome
NOWFASHION

"Svoju sam modnu kuću osnovao u Parizu, no iznimno sam ponosan na svoje rimske korijene: moje će srce zauvijek pripadati 'Vječnome gradu', i upravo zbog toga sam odabrao Rim za održavanje ove posebne modne revije, kao i fantastičnu palaču Palazzo Doria Pamphilj. Svojim snažnim eklektičnim duhom, Rim je zauvijek oblikovao moje poglede na svijet, ali i moju osobnost. Prekrasno je vidjeti kako sve oživljava upravo u mom rodnome gradu", ističe Giambattista Valli.

Giambattista Valli x HM fashion show, Ready To Wear collection in Rome
NOWFASHION

"Duh ove jedinstvene kolekcije oživio je u prostorima koji odišu veličanstvenošću davno minulih vremena, dok je istovremeno nova generacija Valli Girls i Valli Boys šetala modnom pistom, spremna osvojiti noć i velegradske ulice", naglašava Ann Sofie Johansson.

Kolekcija koja uključuje ženske i muške odjevne predmete i modne dodatke bit će u odabranim H&M trgovinama širom svijeta, kao i na web stranicama H&M-a od 7. studenoga ove godine.

Linker
23. studeni 2022 12:59