Stilske vježbe

Pripreme za ljeto mogu početi: Uz ovih pet modnih klasika svaki će stajling izgledati kao malo remek-djelo

Ako još niste osvježili svoj ormar, sada je krajnje vrijeme. Ove godine vrijedi novo pravilo - ‘više je više‘ te nećete pogriješiti ako investirate u neki klasičan komad, ali s pomakom.

Koliko vidimo po najavljenoj prognozi, pred nama su konačno dugi, topli dani. Odmaknuli smo se od hladnoće u zraku pa možemo bez bojazni nositi lepršave i lagane materijali te otvorene sandale.

Vedre boje i simpatični uzorci na odjevnim komadima i modnim dodacima uvijek su dobrodošli u proljetno-ljetnoj sezoni jer daju dodatan šarm svakom stajlingu.

Ova sezona, barem po novim kolekcijama popularnih brendova, bit će u znaku razigranosti, slobode i živopisnih kombinacija, a u širokoj paleti komada, koje možete pronaći na najpopularnijoj shopping destinaciji na otvorenom, sigurno ćete pronaći nešto za sebe.

Ovog vikenda vas, počevši s petkom 4. lipnja pa sve do nedjelje 6. lipnja, u Designer Outletu Croatia čekaju ludi popusti od čak -70 posto!

I ove sezone zaboravite na popularno pravilo 'manje je više' jer nećete pogriješiti ako kombinirate više uzoraka, napravite neki cool colorblock efekt ili zanimljivu monokromatsku kombinaciju.

Da dobijete bolji dojam što vas sve u ponudi Designer Outleta Croatia čeka, izabrali smo pet komada koji će se odlično uklopiti u ljetne modne spojeve i podignuti vaš stil na novu razinu.

Dobre sandale

image
Corso Roma_Brawns ženske sandale, prije 1.654,00 kn - 54% sada 761,00 kn.
PROMO

Midi suknja s uzorkom

image
Five Star Fashion_Polo Ralph Lauren ženska suknja, prije 2.400,00 kn -70% sada 720,00 kn.
PROMO

Hlače u nekoj ludoj boji

image
Gant ženske hlače, prije 930,00 kn -50% sada 465,00 kn.
PROMO

Elegantna haljina

image
Guess ženska haljina, prije 869,00 kn -70% sada 260,70 kn.
PROMO

Dobre sunčane naočale

image
Optotim_Silhouette ženske sunčane naočale, prije 2.668,01 kn -50% sada 1.334,00 kn.
PROMO
Linker
18. travanj 2024 18:36