Uvijek im uspjeva

Profinjeno i chic: Poznate sestre ponovno podijelile stilsku lekciju, njihov stajling svi žele kopirati

Branka Bebić Krstulović i Milana Vlaović Kovaček još su jednom pokazale zašto ih se smatra ne samo jednima od najljepših Hrvatica, već i modnim uzorima.

Prošlo je više od 27 godina otkako je Branka Bebić Krstulović nosila titulu Miss Hrvatske, ali čini se da poduzetnica i danas konkurira za status najljepše Hrvatice. Pojavivši se sa sestrom Milanom Vlaović Kovaček na otvorenju CineStarova "Cinema Book Cluba" pokazala je zavidnu liniju i gracioznost, ali i modnu kombinaciju koja je plijenila poglede.

Svoje modno znanje i poduzetnički štih prenijela je u klasičnom sivom odijelu na crte i bijeloj košulji, a visokim kaubojkama od brušene kože u koje je uvukla hlače, pokazala je kako joj je dobar ukus za modu u "malom prstu". Četrdesetšestogodišnja poduzetnica začinila je modnu kombinaciju i naglasila struk otkačenim kožnim remenom sa zlatnim trokutom koji je uparila sa satom u istoj boji i maxi naušnicama.

Bijelo-sivi outfit podigla je kožnom torbom u bordo boji i dodala mu novu dozu elegancije, a minimalnim make-upom uspjela je staviti modnu kombinaciju u prvi plan.

image

Četrdesetšestogodišnja poduzetnica je začinila modnu kombinaciju i naglasila struk otkačenim kožnim remenom sa zlatnim trokutom.

BOJAN ZIBAR & IVAN LEKAR

Na otvorenju "Cinema Book Cluba" uz Branku je poglede plijenila i njezina tri godine starija sestra, inače Glorijina kolumnistica Milana Vlaović Kovaček. Ona je također oduševila mladolikim izgledom i casual kombinacijom s poštenom dozom elegancije. Za ovu je prigodu izabrala klasične komade - uske traperice, bijelu košulju i tamno plavi sako, a sve je začinila lakiranim čizmama do koljena koje su ovoj kombinaciji dodali dašak chica.

image

Milana Vlaović Kovaček za ovu je prigodu izabrala klasične komade - uske traperice, bijelu košulju i tamno plavi sako.

BOJAN ZIBAR & IVAN LEKAR

Čitajte i: Branka Krstulović u kultnim nepogrešivim komadima! Zablistala u sjajnim sandalama i sa skupocjenom torbicom

Sestre su pokazale da ne vladaju samo modnim izričajem, već i najnovijim filmskim i književnim naslovima pa su se pridružile ovom događaju koji povezuje iskustvo gledanja i čitanja.

Linker
14. travanj 2024 15:47