Njih svi komentiraju

Prokurative kao modna pista: Najdojmljivija modna izdanja poznatih dama sa splitske pozornice

Osim pobjedničkih skladbi, dan poslije Splitskog festivala najviše se komentiraju stylinzi, a ovogodišnja fešta lakih nota u gradu podno Marjana ostat će zabilježena kao jedna od modno najatraktivnijih posljednjih godina.

Nakon nekoliko "skromnih" godina zbog korone, glamur se vratio na Prokurative. A kad je u pitanju najvažnija sporedna stvar na Splitskom festivalu, po mnogima je apsolutna pobjednica Danijela Martinović koja je imala najzanimljiviji styling.

image

Danijela Martinović neslužbena je modna pobjednica na Prokurativama.

DUJE KLARIĆ CROPIX

Njezina bijela haljina sa šlepom i ručno oslikanim motivima Splita iza koje stoji kreatorica Monika Hršak, bila je za crveni tepih, a osim što je njome odala počast rodnom gradu, po nekima je imala i skrivenu poruku jer je krojem podsjećala na modernu vjenčanicu.

image

Danijelina haljina imala je oslilkane motive Splita.

TOM DUBRAVEC CROPIX
image

Danijela je trebala pomoć oko haljine koja je imala šlep - kao prava vjenčanica.

TOM DUBRAVEC CROPIX

Osim o Danijelinoj kreaciji "s pričom", dugo će se pričati i o modnom izboru Lidije Bačić koja je iznenadila čednim izdanjem.

Za Lilin novi styling zaslužni su kreatori Marija i Jurica Pirić, a njihova trendovska kreacija, koja je više skrivala nego otkrivala, dobila je brojne pohvale. Atraktivna pjevačica nosila je i cipele s domaćim potpisom, za ovu prigodu odabrala je bijele Ledenko salonke otvorenih prstiju.

image

Lidija Bačić sve je oduševila novim imidžem.

TOM DUBRAVEC CROPIX

U ruke bračnom dvojcu iz Arilea prepustila se i lauretkinja po izboru stručnog žirija Lorena Bućan čija je plava haljina također bila među najhvaljenijima.

image

Lorena Bućan Prokurative je osvojila i pjesmom i haljinom.

DUJE KLARIĆ CROPIX

Čitajte i: S DANIJELOM MARTINOVIĆ O LJEPOTI, GLAZBI I OSJEĆAJIMA: ‘PO PRVOME SE SVE OSTALO MJERI‘

Za domaće kreatore odlučila se i voditeljica festivala Doris Pinčić koja je nosila bež haljinu dvojca ELFS, a zapažena je bila i žuta kreacija Ivane Kovač.

image

Doris Pinčić odjenuo je dvojac ELFS.

TOM DUBRAVEC CROPIX
image

Žuta kreacija Ivane Kovač bila je njezina ideja.

TOM DUBRAVEC CROPIX

Glamura nije nedostajalo i iza bine, a tko je sve modno zablistao na ovogodišnjem Splitskom festivalu, pogledajte u našoj galeriji.

image

Izabela Martinović.

DUJE KLARIĆ CROPIX
image

Domenica Žuvela i Mia Dimšić.

DUJE KLARIĆ CROPIX
Linker
12. travanj 2024 00:34