Prozračna pastelna kolekcija japanskog dizajnera kojeg obožava Los Angeles

Pročitajte cijeli članak:

Tadashi Shoji u modnom je biznisu preko 30 godina, iako je započeo kao slikar. Nakon što se sedamdesetih godina prošlog stoljeća preselio u Los Angeles iz svog rodnog Japana, slikarstvo je zamijenio modnim dizajnom te je 1982. osnovao i vlastiti brend.

Njegove ćete haljine vidjeti na brojnim crvenim tepisima losanđeleskih partyja, a osim poznatih holivudskih dama, njegovu vjernu klijentelu čine i brojne anonimne ljubiteljice mode. Iako je za Tadashija sve započelo slikarstvom što se u njegovim kolekcijama osjeti u odabiru boja, tekstura i printeva, novom resort kolekcijom koju ćemo vidjeti tek iduće godine dizajner je najavio malo drugačiju estetiku.

Na red su došle pastelne boje koje čine osnovu lagane ljetne resort kolekcije 2017., a umjetnička inspiracija vidljiva je u odabiru floralnih printeva. Ovom se kolekcijom Shoji želio približiti i mlađoj publici kojoj je ponudio paletu dugih i kraćih varijanti haljina te svježih mladenačkih modnih ideja. U galeriji pogledajte novu kolekciju japanskog dizajnera koja donosi trendove za iduću godinu!

Linker
20. travanj 2024 03:48