Promo
pripremite novčanike

Sezonska sniženja već kucaju na vrata: Izdvojili smo top komade za ljeto snižene do 50 posto!

Kako nam se bliže ljetni mjeseci, tako se bliže i sezonska sniženja, omiljeno doba godine svake šopingoholičarke. U ovim tjednima tako se ne isplati ulagati u nove kolekcije već je isplativije pričekati da cijene padnu. No, nekoliko high street brendova već je napravilo uvod u sezonu popusta i snizilo cijene do 50 posto.

Modne kuće visoke mode poput Reserveda, Mohita i Manga počele su sa sezonskim sniženjima i snizili cijene, ne samo zimske, već i aktualne ljetne sezonske odjeće i modnih dodataka. Po povoljnim cijenama tako se da uhvatiti odlične komade za novu ljetnu sezonu, od haljina, suknjica, cipela i torbica.

Lagane haljine mini dužine za šetnju gradom, one koje sežu ispod koljena za odlazak na posao u ljetnim mjesecima, trende sandale od klasičnih modela pa do onih u bojama i uzorcima...Dosta komada koji dolaze po akcijskoj cijeni zapelo nam je za oko u ovoj početnoj sezoni sniženja. Na policama ovih brendova uz one casual nalaze se i odlični poslovni komadi oko kojeg ćemo graditi look za ured u toplim danima.

Od modnih dodataka poput torbica nude se trendi pleteni modeli, idealni za dašak ljetne atmosfere, kao i oni klasični primjerci koji neće biti izbor samo za ljetno doba već i za ostatak godine. Izdvojili smo naše favorite iz ponude koje bismo rado uvrstili u garderobu.

Izbor odjeće...

Torbice za svaku priliku...

Ljetne cipele, sanale i natikače

Linker
25. travanj 2024 19:49