Getty Images
LIMITIRANA KOLEKCIJA

Sjećate se haljine u kojoj je Jennifer Lopez prije 19 godina ostavljala bez teksta? Sada se vraća - u obliku tenisica

Modna kuća Versace pripremila je najbolji rođendanski poklon za slavnu pjevačicu: povodom njezinog 50. rođendana osmislili su limitiranu kolekciju tenisica koje su prava preslika njezinog najpopularnijeg modnog izdanja.

Talijanski luksuzni modni brend Versace objavio je svoju suradnju s brendom Concepts na limitiranoj kolekciji tenisica povodom rođendana pjevačice Jennifer Lopez koja će 24. srpnja proslaviti 50. rođendan. Dizajn je omaž kultnoj haljini s printom lišća talijanskog brenda koju je Jennifer nosila na dodjelu nagrada Grammy 2000. godine.

Jennifer Lopez backstage at the 42nd Annual Grammy Awards at Staples Center in Los Angeles, 2/23/00. (Photo by Scott Gries/ImageDirect)
Getty Images

Tenisice "Chain Reaction" dolaze s vrlo sličnim uzorkom, tamnozelene boje i s debelim đonom. Model, koji je dostupan u trgovinama brenda Concepts u Bostonu i New Yorku, ali i online na cncpts.com, prodavat će se po cijeni od 1075 dolara.

Svilena haljina s dubokim dekolteom, sve do pupka, je bio jedan od trenutaka u modnoj povijesti koji se nikad neće zaboraviti. Tu haljinu je i sama Jennifer nedavno nazvala svojim "najvećim modnim trenutkom" i priznala je da je zapravo to bila odluka u posljednji trenutak.

Naime, glumica i pjevačica je u to vrijeme bila jako zauzeta snimanjem filma "The Wedding Planner" pa joj je njezina tadašnja stilistica Andrea Lieberman donijela samo dvije opcije za dodjelu nagrada Grammy - bijelu haljinu i sada već kultnu kreaciju Versace. S obzirom na to da su tu haljinu već nosile neke zvijezde, pa i sama Donatella Versace, njezina stilistica navijala je za bijelu opciju, ali nakon isprobavanja dugogodišnji menadžer pjevačice Benny Medina odlučio je da je Versace bolji izbor.

I od tada je haljina s dubokim dekolteom i visokim izrezom, upečatljivog printa, ušla u povijest. Zapravo su ljudi toliko željeli vidjeti tu haljinu da je navodno zaslužna i za stvaranje Google Images.

Linker
24. travanj 2024 17:51