izgleda odlično

Slavna glumica postala zaštitno lice nove kampanje Marca Jacobsa, grunge look joj nevjerojatno dobro stoji

Winoni Ryder ovo nije prvi angažman u svijetu mode jer je već i prije snimala za poznati brend, a postala je i ambasadorica njihove beauty linije.

Američka glumica Winona Ryder novo je lice kampanje Marca Jacobsa i zbog tog je angažmana prihvatila grunge look. Suknja od tila, crna majica i cipele na platformu bili su dio jednog od lookova koji je Ryder odlično isfurala, no glavna zvijezda bila je nova Marc Jacobs torbica - model J Marc.

Riječ je o kožnatoj torbici s prepoznatljivom zlatnom kopčom u obliku logoa brenda te lancem, a može se nositi oko ramena i u ruci. Dolazi u čak sedam boja, a dostupna je od srijede 1. lipnja 2022. na marcjacobs.com.

Čitajte i: Najveći hit za tople dane: Sandale na čičak ponovo je popularizirao Chanel, a mi smo našli cool slične modele

"Moja Winona", komentirao je dizajner Marc Jacobs ispod videa snimanja kampanje u kojoj se glumica odlično zabavila i na površinu izvukla svoju vrckavu stranu. Za lookove je zaslužna stilistica Emma Wyman, a ova kampanja dolazi gotovo 20 godina nakon Ryderine prve suradnje s ovim modnim brendom.

Naime, glumica je još 2003. postala zaštitno lice kampanje za proljeće te godine, a 2015. je postala ambasadorica Marc Jacobs beauty brenda.

image

Winona Ryder za Marc Jacobs

COURTESY OF MARC JACOBS/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Ryder trenutno možemo gledati u novoj, četvrtoj sezoni popularne Netflix serije 'Stranger Things', čija se radnja odvija u osamdesetima, a ona glumi Joyce Byers, majku Jonathana (Charlie Heaton) i Willa (Noah Schnapp). Glumica je još 2016., kada je serija oborila sve rekorde gledanosti, izjavila za Time Magazine da joj je vrlo oslobađajuće što ima priliku glumiti likove svojih godina.

image

Winona Ryder za Marc Jacobs

COURTESY OF MARC JACOBS/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

"Znam da se sada puno govori o starosnoj diskriminaciji i poznam mnoge žene kojima je vrlo teško zbog toga. Ja sam dobila ulogu majke i htjela sam napraviti nešto od toga. Drago mi je da mogu glumiti likove svojih godina, što je vrlo oslobađajuće. Ne da mi se više glumiti nevine mlade žene", rekla je Ryder.

Linker
20. travanj 2024 01:51