Ne propustite!

Sofisticiranost i ženstvenost na prvom mjestu: Nova shopping destinacija u centru Zagreba ima sve što vam treba ovog ljeta

U novootvorenoj PALMERS prodavaonici naći ćete novu kolekciju kupaćih kostima, donje rublje, spavaći program i još mnogo toga.

U samom centru Zagreba otvorila se nova PALMERS prodavaonica. Kaptol centar tako je dobio novo shopping mjesto za sve one koji cijene kvalitetu i udobnost. Interijer je uređen prema najnovijem PALMERS konceptu, a sve u cilju kako bi cjelokupna ponuda bila što preglednija.

Pomno se birala i rasvjeta jer je od izuzetne važnosti da se svaka žena osjeća što ugodnije birajući donje rublje, spavaći program, kućnu odjeću, najlonke, kupaće kostime, haljine, šešire i torbe za plažu.

Specifična godina je iza nas, a samim time iščekivanje ljeta uzbudljivije je nego ikad. PALMERS nas vodi u najljepše doba godine i predstavlja novu kolekciju kupaćih kostima.

image
Novootvorena Palmers trgovina u Kaptol centru.
PROMO

Naglasak je na prirodnim temama, osobito na detaljima nadahnutim oceanom. Među omiljenim modelima i dalje su mornarski uzorak, prugice, valovite grafike te materijali s metalnim plavim i zelenim odsjajem.

Čitajte i: Borna Kotromanić ponovno testira modne granice: Na reviju stigla u komadu koji se malo njih usuditi nositi

Aktualna kolekcija kupaćih kostima PALMERS nudi ponešto za svaki tip tijela i impresionira maštovitom raznolikošću. Osim bikinija i jednodijelnih kupaćih kostima, ovosezonski izbor nudi i dodatke koji uključuju praktične torbe za plažu i slamnate šešire.

image
U Palmersu ćete naći novu kolekciju kupaćih kostima za svaku figuru.
PROMO

Trendi bikiniji, modeli s visokim retro strukom te bikini brazilskog kroja dodatno naglašavaju ženske obline. Također, klasični kupaći kostimi i dalje su apsolutni 'must have' ljetne sezone 2021. Ako još uvijek niste pronašli svoj favorit za plažu, vrijeme je da posjetite PALMERS svijet, u kojem svaka žena i muškarac sa zadovoljstvom odabiru i kupuju svoje omiljene komade.

Linker
18. travanj 2024 14:50