nećete moći odoljeti

Sportski glamur i na najnižim temperaturama: Guess predstavlja hit zimsku kolekciju

Jeste li spremni za niske temperature koje nam sprema nadolazeća zima? Slavni modni brend Guess u svojoj najnovijoj kolekciji nudi hit komade koji će vam pomoći da vaša zimska garderoba bude sve samo ne monotona.

Niske temperature i hladni dani su stigli, a dozu inspiracije za stvaranje kreativnih i zanimljivih modnih kombinacija donosi poznati američki brend Guess. Za vrijeme hladnijih dana važno je da odjeća koju nosimo bude ugodna i topla, ali ništa manje važan nije ni estetski dio koji ćete sigurno zadovoljiti s Guess komadima.

image
Guess nova kolekcija
GUESS

U zimskoj kolekciji prevladavaju oni klasični u crnoj i bijeloj boji, koje možete nositi u različitim prigodama i lako kombinirati s drugom odjećom i modnim dodacima.

image
Guess ruksak, 1.029 kuna
GUESS
image
Guess bodi, 359 kuna
GUESS
image
Guess gležnjače, 1.129 kuna
GUESS

Traper hlače, topla jakna ili crni bodi samo su jedan dio Guess kolekcije koji će posebno voljeti ljubiteljice minimalizma. Kako bi jednostavne ouftite učinili posebnima i dodali im dozu šarma, ne smijemo zaboraviti modne dodatke. Ove jeseni veliki hit su gležnjače – što glomaznije to bolje.

image
Guess gležnjače, 1.179 kuna
GUESS
image
Guess torba, 1.139 kuna
GUESS

Možete birati između bijelih sa zlatnim detaljima ili one s vojničkim printom. Još jedan nezaobilazan i većini žena najdraži modni dodatak su torbe, a Guess predstavlja one u akromatskim bojama sa zlatnim i srebrnim detaljima i poznatim Guess logotipom. Logomanija, kao ultimativni trend u modnom svijetu prevladava i u ovoj najnovijoj kolekciji.

image
Guess novčanik, 449 kuna
GUESS
image
Guess traperice, 789 kuna
GUESS

Svoje omiljene komade za urbanu i chic jesen potražite u Guess Accessories, Guess i Fashion&Friends storeu ili na www.fashionandfriends.hr!

Linker
18. travanj 2024 10:47