Getty Images for Victoria's Secr
vrijeme je za novitete

Što se događa s kultnim brendom donjeg rublja? Victoria's Secret ove godine ne održava reviju

Revija slavnog brenda donjeg rublja jedna je od najiščekivanijih u cijeloj godini, no u posljednje vrijeme kuća se susreće sa sve više kritika i skandala, a poslovanje je u padu već nekoliko godina.

Manekenka Victoria's Secreta otkrila je vijest koja je šokirala mnoge - spektakularna revija za koju se anđelice pripremaju mjesecima ove godine neće biti održana. Kazala je to manekenka Shanina Shaik (28) za Daily Telegraph i nadodala da ju je ova vijest zaista rastužila.

"To je nešto na što nisam navikla jer svake godine u ovo vrijeme treniram kao anđelica. Ipak, sigurna sam da će se u budućnosti nešto promijeniti i da se radi na brendiranju i novim načinima da se izvede show jer je to najbolja revija na svijetu", kazala je anđelica. Victoria's Secret revija na kojoj nastupaju i poznati glazbenici održava se od 1995. godine i ovo je prvi put u 24 godine da nećemo gledati novu kolekciju donjeg rublja koju nose neke od najljepših žena na svijetu.

NEW YORK, NY - NOVEMBER 10:  Model Shanina Shaik from Australia walks the runway during the 2015 Victoria's Secret Fashion Show at Lexington Avenue Armory on November 10, 2015 in New York City.  (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret)
Getty Images for Victoria's Secr
Shanina Shaik

Od Heidi Klum, Naomi Campbell, Alesandre Ambrossio, Adriane Lime, pa do novih lica poput Winnie Harlov, Gigi i Belle Hadid ili Barbare Palvin, pistom uvijek šetaju manekenke s A-liste. Ipak, posljednje godine, nakon vrhunca popularnosti, ne idu u prilog brendu koji se susreo s brojnim negativnim kritikama, ponajviše zbog nedostižnih standarda ljepote koje nameću. Brojni su ih optužili za neraznovrsnost i neprilagođavanje novim trendovima u svijetu mode i ljepote. Posljednji skandal koji je zatresao kuću vezan je za kopiranje dizajna drugog brenda. Prema objavi na Instagram profilu "Diet Prada", čini se da je VS od brenda donjeg rublja Fleur du Mal naručio robu u vrijednosti od 12.500 dolara i potom na svojim stranicama prodavao vrlo slično rublje.

PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30:  (L-R) Josephine Skriver, Jasmine Tookes, Lily Aldridge, Adriana Lima, Elsa Hosk and Alessandra Ambrosio walk the runway at the Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France.  (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Victoria's Secret)
Getty Images for Victoria's Secr

Nekoliko mjeseci prije ove vijesti iz brenda je stigla obavijest da se modna revija više neće prikazivati na televizijskim kanalima, a s obzirom na loše poslovanje, zatvaranje poslovnica i kritike s kojima se susreću, ne začuđuje što je revija ove godine u potpunosti otkazana. 2018. godina zabilježila je najlošije rezultate gledanosti. Rebranding bi mogao izvući VS iz problema jer ako se ništa ne promijeni, bankrot bi mogao postati realnost za kultni brend.

SHANGHAI, CHINA - NOVEMBER 20:  Victoria's Secret Angel Elsa Hosk wears look made with Swarovski crystals on the runway during the 2017 Victoria's Secret Fashion Show In Shanghai at Mercedes-Benz Arena on November 20, 2017 in Shanghai, China.  (Photo by Frazer Harrison/Getty Images for Victoria's Secret)
Getty Images for Victoria's Secr

Linker
18. travanj 2024 09:07