POSJET FRANCUSKOJ

Sve kombinacije Hailey Bieber u Parizu: Razočarala s Macronovima, a oduševila s ostatkom

Odvažna Hailey na službenom susretu s francuskim političkim vrhom možda je otkrila previše, no jednostavnost i umjerenost u sveukupnom stilu ono je zbog čega je smatraju jednom od najbolje odjevenih mladih žena.

Jedan od najpoznatijih parova na svijetu, model Hailey Bieber i pjevač Justin Bieber, već su nekoliko dana u posjetu francuskoj prijestolnici, u Parizu. U ponedjeljak u Elizejskoj palači sastali su se s francuskim premijerom Emmanuelom Macronom i njegovom suprugom Briggite Macron. Bio je to susret koji će se pamtiti, barem ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama.

image
Emmanel i Briggite Macron s Justinom i Hailey Bieber.
JUSTIN BIEBER/INSTAGRAM VIA BESTIMAGE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Taj dan je Hailey promijenila tri odjevne kombinacije, a jedna je posebno zaokupila pažnju fotografa i medija. Riječ je o kombinaciji koju je nosila na druženju s francuskim političkim vrhom. Haljina brenda LaQuan Smith u bež boji, iako rezana ispod koljena, pokazala je malo više nego što je trebala. Osim što je naglasila njezina mišićava leđa, otkrila je i mišićav trbuh. Obožavatelji su fotografije na kojima Bieberovi stoje uz bok Macronovima, zbog njezinog odijevanja, nazvali “neukusnim” i “neprikladnim”. Drugi je pak zovu drugačijom i slave njezinu buntovnost koju nazivaju presedanom.

"Može li netko reći Bieberima da je ovo važan događaj?", napisao je jedan obožavatelj.

Ipak, Hailey je sa svim ostalim kombinacijama osvojila. Posjet Parizu započela je u kratkom topu i hlačicama u nijansama lavande. Na nogama je imala Chanel mokasinke, dok je torbu brenda Bottega Veneta izabrala također izabrala u boji lavande.

image
Prvi dan posjeta Francuskoj.
LSN/KCS PRESSE/PROFIMEDIA

Nakon službenog susreta s Macronovima, Hailey se odlučila za malo svečaniju haljinu koja ovaj put nije otkrivala gotovo ništa. Riječ je o trendu - šljokičasto rozoj haljini brenda Miu Miu, a ostala je vjerna istome brendu kad je torba u pitanju. Jedino je boju lavande zamijenila narančastom.

Biebera svečane prigode ne zanimaju previše. Odijelo je zamijenio trapericama, hoodicom i Nike tenisicama. Za večeru u pariškom restoranu dan nakon susreta s Macronnovima, Hailey je ponovno odabrala bež kombinaciju.

A zašto su Bieberovi uopće u posjetu Parizu?

To još nitko ne zna budući da se par nije službeno oglasio, no pretpostavlja se da su u francusku prijestolnicu pristigli kako bi obilježili Dan glazbe. Kao i svima, trebao im je odmak od pandemije koronavirusa, zbog kojeg su bili na produženom godišnjem odmoru.

"Što se tiče Justina i mene, karantena je uklonila sva očekivanja koja imamo od posla i ne postoji pritisak da negdje budemo. Toliko smo vremena dobili jedan za drugog. Ovo je poput produženog odmora na kojem smo stalno zajedno", komentirala je Hailey početkom godine.

Čitajte i: S nje bismo skinuli baš sve! Hailey Bieber - frajerica na pisti i ulici

Par se oženio u rujnu 2018. godine, samo dva mjeseca nakon što su se zaručili. Bieber je u nekoliko intervjua isticao kako ga je upravo Hailey “izvukla” iz tame u kojoj je bio godinama.

“Moj život je dotad bio nestabilan. Nisam imao nekoga koga bih volio. Nisam imao nekoga u koga imam povjerenja”, rekao je tada Bieber.

Linker
16. travanj 2024 17:34