Profimedia, Abaca
TJEDAN MODE U PARIZU

Svemirsko putovanje kuće Chanel: Još jedan spektakl Karla Lagerfelda

Kreativni direktor kuće Chanel Karl Lagerfeld još je jednom pripremio pravi spektakl za ljubitelje mode. U čuvenoj Grand Palais u Parizu predstavio je novu kolekciju kuće Chanel, a ni ovog puta nije nedostajalo iznenađenja na kakva smo već navikli od njemačkog dizajnera.

Ovog puta Lagerfeld je stvarno pomaknuo stvari na novu razinu. Legendarni dizajner prošle je godine kolekciju prikazao na Kubi, a s obzirom na to da je to poprilično teško nadmašiti ovog je puta inspiraciju pronašao u - svemiru. I naravno da je usred piste stajala raketa koja se našla u centru pozornosti na samom kraju revije.

Models walk on the runway during the Chanel show during Paris Fashion Week Ready to wear FallWinter 2017-18 on March 07, 2017 in Paris, France., Image: 324116358, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca
Profimedia, Abaca

Futurističku kolekciju za jesen/zimu nosile su jedne od najtraženijih manekenki trenutačno - Bella i Gigi Hadid te Kendall Jenner, a linijom su dominirali metalik komadi i šljokičasti detalji. Futurističke šezdesete bile su inspiracija Lagerfeldu za upečatljive komade, od kojih su mnogima za oko zapele šljokičaste čizme. Pogledajte novu kolekciju modne kuće Chanel.

Linker
15. travanj 2024 20:17