THE BIG BLUE

Tvrtka Borovo je lansirala novi brend cipela

Na današnjoj promociji održanoj u Kući Lauba u Zagrebu, predstavljena je jesenska kolekcija novog brenda Borova – The Big Blue.

Iako Borovo punih 85 godina proizvodi kvalitetnu obuću koju krase ručna izrada od prirodnih materijala, The Big Blue je iskorak prema mlađim ciljnim skupinama. Vođeni uspjehom brendova Boromina, My Ballerinas i Rubber, Borovo iskoračuje u novi segment sportske elegancije namijenjene nešto mlađoj ciljnoj skupini.

promo

Novi brend Borova nosi ime koje je inačica za prekrasni, plavi Dunav. Kolekcija je izrađena od prave kože, a namijenjena je muškarcima i ženama koji vole udobnost i koji biraju opušteni poslovni stil. Ukupno su četiri modela za žene i tri za muškarce. U svaki par obuće utkana je ručna izrada, prirodni materijali te ljubav iz Vukovara.

promo

Jesenska kolekcija The Big Blue dostupna je u Borovo prodavanicama, po cijeni od 449kn. Ženski modeli na vezanje dostupni su u rozoj i plavoj boji te modeli gležnjače u ljubičastoj i natur boji. Muški modeli na vezanje dostupni su plavoj i smeđoj boji te model gležnjače u kamel boji.

promo

promo

Linker
02. listopad 2022 12:50