Game, Set & Kate

Ukrala je pažnju Đokoviću: O modnim kombinacijama Kate Middleton na Wimbledonu ne prestaje se pričati

Vojvotkinja od Cambridgea velika je ljubiteljica bijelog sporta, a ove je godine imala i posebnu ulogu na najprestižnijem teniskom turniru.

Kate Middleton glavninu protekog tjedna provela je na VIP tribinama Wimbledona. Supruga princa Williama i buduća kraljica u nedjelju je osobno uručila pobjednički pehar Novaku Đokoviću koji je unatoč fantastičnom uspjehu pored nje pao u drugi plan.

image

Pobjednički pehar Kate je Đokoviću uručila u kreaciji koja košta više od hrvatske prosječne plaće.

ELLA LING/SHUTTERSTOCK

Kate je opet modno briljirala pa je u mnogim medijima danas glavna vijest njezina kombinacija u kojoj je čestitala srpskom tenisaču na najnovijem uspjehu.

image

Vojvotjkinja pazi na svaki detalj: štikle u bojama haljine.

JAVIER GARCIA/SHUTTERSTOCK

Tamnoplavu haljinu kratkih rukava na bijele točkice i s volanom oko struka kreirala je Alessandra Rich, a cijena joj je 1335 funti. Uz skupocjenu kreaciju vojvotkinja je nosila štikle u dvije boje te nakit koji ima osobito značenje za kraljevsku obitelj. Riječ je o čuvenom kompletu naušnica, ogrlice i prstena s modrim safirom po kojem mnogi i danas pamte princezu Dianu.

image

Posveta pokojnoj Lady Di: njezine čuvene naušnice s modrim safirom.

DAVE SHOPLAND/SHUTTERSTOCK

Glavna modna tema nakon završetka Wimbledona je i Katina žuta haljina koju je odjenula za četvrtfinale. Atraktivnu kreaciju koja plijeni i bojom i modelom, dizajnirala je srpska kreatorica s londonskom adresom, Roksanda Ilinčić. Dakako, mnogi nisu propustili naglasiti kako je Kate s odabirom žute haljine ponovno dala do znanja da voli iste komade nositi u više prigoda, a ovu je kreaciju zadnji put odjenula u ožujku, za posjeta Jamajci.

image

Za četvrt finale Kate je odjenula model srpske kreatorice Roksande Ilinčić.

ELLA LING/SHUTTERSTOCK

I uz haljinu srpske kreatorice vojvotkinja je kombinirala bijele štikle s njom omiljenom potpeticom od 10 centimetara.

Čitajte i: OPET JE ODUŠEVILA STYLINGOM, ALI I IZNENADILA GESTOM KOJU RIJETKO VIĐAMO U VISOKOM DRUŠTVU

Linker
19. travanj 2024 19:18