Zadnja prilika

Velika završnica: Nikad niže cijene i nikad bolja ponuda na omiljenoj shopping destinaciji!

Sada je pravo vrijeme za obnoviti garderobu, a kako se ne biste ‘izgubili‘ među brojnim sniženim komadima, Designer Outlet Croatia izabrao je najbolje!

Dok smo se bavili mišlju kako je siječanj beskonačno dug i da će zima trajati zauvijek, preko noći nam se dogodila nekontrolirano brza veljača i proljeće je skoro iza ugla.

Iako se veselimo toplijim danima, prijelazno doba godine donosi brojne izazove u odijevanju i drastične temperaturne razlike još uvijek variraju iz minusa u plus u samo nekoliko sati u danu. Upravo u ovakvom periodu rastu nam i modni apetiti, a velika završnica zimskih rasprodaja pomoći će zadovoljiti i one najzahtjevnijeg modnog izričaja.

image
Ludi popusti samo u Designer Outlet Croatia.
PROMO

Primamljivi popusti ''vrište'' iz brojnih izloga još od početka godine, ali vjerujemo da su oni najiskusniji ipak ostavili dio budžeta za veliko finale zimske rasprodaje.

Omiljena shopping destinacija

U Designer Outletu Croatia vas od 4. veljače očekuju još bolje ponude i finalno zimski sniženje koji donosi do 80 posto popusta, a atraktivan izbor je ovog puta toliko širok da smo sigurni da će ekskluzivnim komadima poznatih modnih brendova čak i oni najčvršćeg karaktera teško odoljeti.

Uz sve fashion izazove s kojima smo suočeni u veljači, još je jedan koji nam s godinama postaje sve zahtjevniji – što pokloniti partneru za Valentinovo?

image
Designer Outlet Croatia.
PROMO

Kako nam ove godine s liste ideja ispada opcija klasičnog izlaska na romantičnu večeru, sva je pažnja preusmjerena na odabir savršenog poklona. Ponuda Designer Outleta Croatia zaista je raznolika pa smo sigurni da ćete pronaći inspiraciju za jedinstvene i kreativne poklone za voljene osobe po odličnim cijenama.

Donosimo vam listu naših favorita koji traje do kraja veljače, a Hugo Boss, Armani Exchange, Gant, Guess, Replay, XYZ, Desigual, Pepe Jeans i ponude drugih brendova potražite u Designer Outletu Croatia i na designeroutletcroatia.com.

image
Armani Exchange ženska košulja prije 1099 kn, sada 219,80 kn.
PROMO
image
Armani Exchange ženske hlače, prije 1359 kn, sada 407, 70 kn.
PROMO
image
Desigual ženska haljina, prije 679 kn, sada 269 kn.
PROMO
image
Hugo Boss ženski sako prije 2990 kn, sada 1196 kn.
PROMO
image
Lisca ženski body prije 365 kn, sada 73 kn.
PROMO
image
XD XENIA DESIGN ženski kaput prije 4020 kn, sada 1608 kn.
PROMO
image
Cordis Q Q ženski sat prije 449 kn, sada 89, 90 kn.
PROMO
image
Good bags Pierre Cardin torba prije 999,99 kn, sada 399, 99 kn.
PROMO
image
Five star fashion Polo Ralph Lauren muška majica prije 960 kn, sada 480 kn.
PROMO
image
Hugo Boss muška vesta prije 1090 kn, sada 436 kn.
PROMO
image
Pepe Jeans muška jakna prije 1119 kn, sada 223,80 kn.
PROMO
image
Replay ženske gležnjače prije 1550 kn, sada 542,50 kn.
PROMO
image
Sport vision Nike ženske tenisice prije 999 kn, sada 199,80 kn.
PROMO
Linker
19. travanj 2024 17:42