Foto: Universal Music
PJESMA "MISERY"

Veliki modni povratak Gwen Stefani u novom videospotu

Gwen Stefani nedavno je objavila videospot novog singla “Misery” – pjesme koja se našla na njenom posljednjem studijskom izdanju “This Is What the Truth Feels Like”. Različitim stilskim igrama u spotu podsjetila nas je na svoj jedinstveni osjećaj za modu.

Spot za pjesmu “Misery” režirala je Sophie Muller, a stilisti su odradili odličan posao. Gwen Stefani pojavljuje se u devet različitih i zanimljivih modnih kombinacija, a između ostalih nosi i couture kreaciju s potpisom on Aura Tout Vu, haljinu boje kože LaQuan Smith, donje rublje Agent Provcateur i La Perla, čizme Sophia Webster, cipele Christian Louboutin, originalnu krunu Bjorn van den Berg, vozi bicikl u haljini brenda Augustina Teboula…

Nagađa se da se tekst pjesme odnosi na njezinu novu ljubav, kolegu iz showa The Voice – Blakea Sheltona o kojem pjevačica nerado govori.

Treći samostalan studijski album na čijoj su produkciji radili Mattman & Robin , duo koji stoji iza hitova poput ” Hands to Myself ” Selene Gomez ili pak ” All You Had to Do Is Stay ” Taylor Swift, kao i Greg Kurstin te Jonathan Rotem, objavljen je ranije ove godine. Pogledajte kako izgleda čaroban modni svijet nove Gwen Stefani.

Linker
20. travanj 2024 00:29