Jure Perišić
Ivica Skoko

Vjenčanje kao iz bajke u čipkastim haljinama hrvatskog dizajnera

Na početku nove modne sezone, predstavljena je nova kolekcija vjenčanic koja će ispuniti želje svih žena koje su u potrazi za raskošnim i romantičnim haljinama koje krasi puno ručnog rada i prepoznatljiv couture potpis poznatog dizajnera.

Dizajner Ivica Skoko kreira vjenčanice za mladenke koje žele zablistati u punom sjaju i koje vole raskoš luksuznih materijala i bogatstvo detalja. Inspiraciju je i ovoga puta dizajner pronašao u romantičnoj i nostalgičnoj ljepoti koja je savršen odabir za poseban dan u životu svake žene.

Jure Perišić

Jure Perišić

Inspiriran vintage stilom, Skoko je trendu minimalističkih vjenčanih haljina stao na kraj predstavivši kolekciju, u kojoj su uz obavezne bijele vjenčanice i vjenčane haljine u nezaobilaznoj millennial ružičastoj boji, koja je oduševila modni svijet. Uz ovu nesvakidašnju nijansu ružičaste, Skoko predstavlja i glamurozne vjenčanice boje šampanjca. U širokoj paleti nijansi i boja, za ovu sezonu vjenčanja, mladenke mogu birati raskošne materijale poput svile, čipke, organdija, a poseban potpis svakoj vjenčanici daju ručno rađeni detalji.

Jure Perišić

Jure Perišić

Ovo je kolekcija koja nudi klasične krojeve midi krinolina u stilu glumice Audrey Hepburn, dugačke krojeve sirena kroja sa šlepom od ručno vezene čipke, raskošne krojeve sa suknjom obogaćenom nebrojenim slojevima tila, a za one koje pripremaju zimsko vjenčanje, Skoko je kreirao haljine s naglašenim gracioznim rukavima. „Navikli smo uglavnom gledati bijele vjenčanice, ali i tu se trendovi mijenjaju, a to najbolje pokazuje ova kolekcija. Ima jako puno mladenki koji žele malo smjeliji odabir haljine pa žele boje ili nešto drugačije materijale, ali svima je zajedničko to da ta haljina mora biti posebna, jedinstvena i u skladu s karakterom žene koja ju nosi. U ovoj kolekciji ima jako puno ručne dorade, uložili smo jako puno truda u detalje koji spajaju tradiciju s estetikom moderne mladenke, a kolekcija je toliko slojevita da nudi vjenčanice za one koje vole klasičnu eleganciju kao i za one koji vole vintage vjenčanice ili modernu eleganciju s detaljima kao što je til s točkastim uzorkom ili izvezenom čipkom“, opisao je Ivica Skoko novu bridal kolekciju.

Jure Perišić

Jure Perišić

Jure Perišić

Linker
12. siječanj 2023 06:45