Instagram
REEBOK U DUGINIM BOJAMA

Vremeplovom stigle ravno iz '90-ih: Jesu li ovo najšarenije tenisice ikad?

Nije novost da modne ’90-e pronalazimo u kolekcijama svjetskih dizajnera, ali i na policama high-street brendova. Kratki topići i choker ogrlice toliko su in da su već i pomalo out, a ovo što je Reebok pripremio ne samo da daje naznaku da govorimo o pretprošlom desetljeću nego se ono nalazi na svakom milimetru ove obuće. Pogledajte o čemu je riječ.

Šarenije da šarenije ne mogu biti – tako bismo mogli opisati nove tenisice svježe pristigle iz Reebokove tvornice. Nastala u suradnji s američkom dizajnericom Lisom Frank, ova će obuća naprosto oduševiti ljubitelje ’90-ih. Lisin logo duginih boja samo je dio šarenog kolaža. Uz njega se još nalazi toliko prepoznatljivih i neprepoznatljivih motiva iz omiljenog nam desetljeća da možete provesti sate samo proučavajući što je sve autorica uspjela smjestiti na samo jedan par tenisica. Dodatni, ne manje bitan, detalj su i vezice, koje su također šarene.

A post shared by Lisa Frank (@lisa_frank) on

I dok smo već pomislili kako bismo ih i s čime kombinirali, naišli smo na razočaravajuću činjenicu. Iz Adidasa su priopćili kako šarene tenisice nisu dizajnirane za prodaju, nego u cilju nagradne igre. Naime, nastala su samo dva para ovih tenisica, jedan dječji i jedan za odrasle, a njih će ponosno šetati sretnici koji pobjede u nagradnoj igri koji je Adidas organizirao u suradnji s Lisom Frank.

Ne gubite nadu, jer i vi imate šansu. Sve što morate učiniti je da na Twitter profilu napišete koji vas trend podsjeća na vaše školsko doba, uz @ReebokClassics i @LisaFrank. Adidas će budućeg vlasnika unikatnih tenisica odabrati po principu najkreativnijeg odgovora.

Linker
22. travanj 2024 13:46