Getty Images
JOŠ JEDNA U NIZU

Zvijezda serije 'Teorija velikog praska' nosi kreaciju hrvatske dizajnerice

Nakon što je svojim kolekcijama osvojila domaću modnu scenu, kreacije Aleksandre Dojčinović sve češće biraju i holivudske zvijezde.

Početkom godine njezinu je haljinu nosila bivša "Spajsica" Mel B, crvene hlače visokog struka osvojile su glumicu Zoey Deutsch, dok je kombinaciju s potpisom naše dizajnerice nosila i zvijezda popularnog serijala "Riverdale" Madelaine Petsch. Sada već podužem popisu imena slavnih dama koje vole njezin dizajn, među kojima su i glumica Kate Walsh, spisateljica Jhené Aiko, Mayte Garcia, bivša supruga preminulog glazbenika Princea. te glumica Leighton Meester, pridružila se još jedna.

Zvijezda serijala "Teorija velikog praska" Kaley Cuoco (31) odabrala je haljinu Yula hrvatskog brenda Lei Lou by Alex Dojčinović za snimanje specijala posvećenog američkoj glumici i komičarki Carol Burnett (83) koji će se u prosincu emitirati na CBS-u. Za specijal u Los Angelesu odjenula je crnu haljinu sa zlatnim detaljima - zvjezdicama. Američkoj glumici, najpoznatijoj po ulozi vrckave Penny, haljina je pristajala kao salivena.

NO JUST JARED USAGE<BR/>
Celebrities attend The Carol Burnett 50th Anniversary Special in Los Angeles. 
<P>
Pictured: Kaley Cuoco
<B>Ref: SPL1595622  041017  </B><BR/>
Picture by: Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Splash News

Kaley Cuoco od 2007. godine možemo gledati u serijalu "Teorija velikog praska", zahvaljujući kojem je jedna od najplaćenijih televizijskih glumica. Na najnovijem popisu koji je objavio magazin Forbes, najviše zarađuje glumica Sofia Vergara, zvijezda serijala "Moderna obitelj", a već na drugom mjestu je Kaley s godišnjim prihodom od 26 milijuna dolara.

Linker
16. travanj 2024 21:03