Dora Šarić za PRAHIR
Prahir Fine Jewellery

Priča o ljubavi: Želite li darovati nešto posebno, vječno i sa snažnom porukom, s ovim nakitom nećete pogriješiti

Nova kolekcija nakita iz Prahir Fine Jewellery donosi atraktivne komade bezvremenske elegancije koji su idealan poklon za blagdane.

Nova kolekcija nakita iz Prahir Fine Jewellery donosi atraktivne komade bezvremenske elegancije koji su idealan poklon za blagdane.

Elegantan i profinjen nakit modni je detalj koji priča priču o životu osobe koja ga nosi i opire se prolaznosti vremena. Od davnina je nakit mnogo više od lijepog dodatka koji nas krasi. Ono što ga čini posebnim i vrijednim nije njegova materijalna vrijednost, već emocije i sjećanja koja u nama budi. Upravo ta ljubav prema nakitu i prema svim emocijama koje u nama budi utkana je u novu kolekciju koja dolazi iz Prahir Fine Jewellery, jednostavnog imena Scarlet.

Zlatni sjaj zarobljen u jednostavnim i elegantnim oblicima odličan je izbor svim zaljubljenicama u nakit. Kolekcija Scarlet izrađena je od 14 karatnog zlata i srebra kojemu je dodana 18 karatna pozlata, a sastoji se od oku atraktivnih komada koji će se odlučno uklopiti u sve kombinacije.

image

Prahir Fine Jewellery kolekcija

DORA ŠARIć ZA PRAHIR

Ring naušnice različitih veličina, chain ogrlice s medaljonima, glomazno prstenje i bangle narukvice koje se mogu nositi zajedno u formi slojevitog stiliziranja ili kao jedinstveni, upečatljivi komadi koji zasigurno neće proći nezapaženo.

Dašak vibrantne atmosfere sa snimanja uhvatila je fotografkinja Dora Šarić, dok su influencerice Anamaria Raič i Martina Vuletić zauzele mjesto ispred objektiva. Za prekrasne crvene haljine zaslužna je dizajnerica Ivana Jurić. Make up potpisuje Klaudija Kelemović, a frizure frizerski studio B.

image

Prahir Fine Jewellery kolekcija

DORA ŠARIć ZA PRAHIR

"Dobar nakit bezvremenski je klasik. Svaka žena želi svom stylingu dati notu personaliziranosti i upravo je pravi izbor nakita ono što daje završni efekt svakoj kombinaciji i ogledalo je našeg unutarnjeg sjaja bez obzira na godine", ističu iz Prahir Fine Jewelleryja, zlatarnice koja će svaku ženu pokazati u najboljem svijetlu i svaku kombinaciju učiniti upečatljivom.

Posebna čarolija svake godine ispuni prosinac. Ukrašene gradske ulice, pregršt dobre energije koja se osjeti u zraku, više se smijemo, više se veselimo i više se brinemo kako u moru poklona izabrati onaj koji će biti odraz naših misli, emocija i želja. Nakit, kao najmoćniji ženski ukras najbolji je izbor.

image

Prahir Fine Jewellery kolekcija

DORA ŠARIć ZA PRAHIR

Inspiraciju potražite u svim Prahir Fine Jewellery poslovnicama do 24.12. kupujte po posebnim popustima i to do 35% na zlatni nakit i do 50% na srebrni nakit koji se odobrava na sve kolekcije.

Zlatni, srebrni i dijamantni nakit zagrebačka obitelj Prahir kreira već više od pola stoljeća. Virtuozne kolekcije oplemenjene ljubavlju i nježnošću stvaranja, inspirirane elegancijom i glamurom nekih davnih vremena odraz su višegodišnjeg rada i kombinacije vrijednih majstorskih ruku i moderne tehnologije iz radionice luksuza obitelji Prahir.

image

Prahir Fine Jewellery kolekcija

DORA ŠARIć ZA PRAHIR

Njihova priča seže u davnu 1971. godinu kada je gospodin Dražen Prahir, zaljubljenik u nakit, započeo svoj put kao majstor zlatar. Danas tvrtku vode njegovi sinovi koji su se vrlo brzo pozicionirali kao vodeći proizvođači nakita u Hrvatskoj i kao izvoznici vjenčanog i zaručničkog prstenja u više od 10 europskih država.

Linker
26. travanj 2024 01:31