Uključi se i osvoji!

Slavimo i darujemo: Gloria i Identity by Igor Djuga daruju vas poklon bonovm vrijednim 1000 kuna

U povodu 27. rođendana magazina Gloria ovu veljaču vas darujemo! Naši partneri kroz sve godine izlaženja našeg magazina tim su povodom osigurali vrijedne nagrade za naše vjerne čitatelje. Danas vas daruje Igor Djuga, dizajner čije kolekcije osvajaju stilske odlikašice zbog poželjnog spoja trendy i vrhunske mode.

Veljača je mjesec ljubavi, dobrih djela i - Glorijinog rođendana! Željeli smo da ovaj bude doista poseban, pa smo zajedno s našim dugogodišnjim vjernim partnerima odlučili darovati vas ne jedan dan ili jedan tjedan, nego cijeli ovaj mjesec!

Partner našeg velikog nagradnog natječaja je i jedan od naših cijenjenih dizajnera visoke mode - Igor Djuga, vlasnik modne kući Identity.

Identity modele nose žene sa stilom i osjećajem za modu, koje vole i znaju biti drugačije, primijećene u prigodama u kojima se nalaze. Moda koju stvara jedan od najtraženijih hrvatskih dizajnera je pozitivno provokativna i moćna, a takve su i žene koje je nose. A sada neki od sjajnih komada iz Identity kolekcija može postati i vaš, jer vas daruje poklon bonom u vrijednosti od 1000 kuna!


Kako se uključiti

Sve što trebate je:

  • zapratiti Instagram profil @gloria.hr
  • zapratiti profil @IgorDjuga-Identity
  • pratiti svakodnevno feed objave na Instagram profilu @gloria.hr
  • dočekati objavu našeg vjernog partnera, lajkati je i napisati zašto biste je baš vi trebali osvojiti
  • tagirati osobu za koju znate da bi se također veselila nagradi našeg partnera


Ovdje pročitajte pravila nagradnog natječaja.

image
IDENTITY BY IGOR DJUGA
image
IDENTITY BY IGOR DJUGA

Kada poželi biti istodobno snažna i misteriozna, glamurozna i poslovna, zabavna i uspješna, ona koju zavolimo na prvi pogled, žena će onda odabrati brand Identity by Igor Djuga.

image
IDENTITY BY IGOR DJUGA
image
IDENTITY BY IGOR DJUGA

I aktualna kolekcija je ponovno izazvala brojne pohvale modne kritike. Identity je modni brend s kojim ćete ostvariti osobnu stilsku renesansu.

image
IDENTITY BY IGOR DJUGA
image
IDENTITY BY IGOR DJUGA

“Živim i dizajniram svoju modu. Živim po filozofiji ‘up to date’, kao što dolaze novi mobiteli, softveri koje redovito ažuriramo, tako i ja radim i pratim sve što se događa oko mene i u svijetu mode. Svjestan sam da stvaram u maloj zemlji u kojoj je teško baviti se kreativnim poslom i modom, ali radim ono što volim. Osjećam da tu oduvijek pripadam.”, rekao je u jednom intervjuu dizajner Igor Djuga.

Posjetite modni salon identity by Igor Djuga, Draškovićeva 43 / Hotel Sheraton.


VAŽNO!

Poklon bon vrijedi do kraja ožujka.

Poklon bon je moguće iskoristiti samo u modnom salonu Identity by Igor Djuga u Draškovićevoj ul. 43 u Hotelu Sheratom.

Linker
18. travanj 2024 17:43