Uključi se i osvoji!

Slavimo i darujemo: Gloria i Lei Lou by Alex daruju vas poklon bonom od 1000 kuna

U povodu 27. rođendana magazina Gloria ovu veljaču vas darujemo! Naši partneri kroz sve godine izlaženja našeg magazina tim su povodom osigurali vrijedne nagrade za naše vjerne čitatelje. Danas vas daruje Aleksandra Dojčinović, mnogima jedna od najomiljenijih domaćih dizajnerica, inače vlasnica brenda Lei Lou.

Glorijino darivanje nastavlja se i ovaj tjedan. Sjajne nagrade renomiranih domaćih brendova znak su naše i njihove zahvale za sve godine vaše vjernosti najčitanijoj i najdugovječnijoj ženskoj reviji na domaćem tržištu - magazinu Gloria, koji slavi 27. rođendan. Zajedno s našim dugogodišnjim vjernim partnerima darujemo vas stoga ne jedan dan ili jedan tjedan, nego cijeli ovaj mjesec!

Današnji partner našeg velikog nagradnog natječaja je i Lei Lou by Alex Dojčinović - brend domaće dizajnerice koja kaće kako su njene kreacije za moćne žene od moćne žene.

"Više od modne marke" je Lei Lou moto otkad je Aleksandra Dojčinović, kreativna dizajnerica i vlasnica, odlučila osnovati tvrtku 2007. godine. Napredni pristup Lei Lou branda i vječni dizajn koji naglašava suvremena vizija obnovljenih klasika i osnova garderobe, doveli su ga do proizvodnje komada napravljenih da traju i izvan sezone, a sada jedan takav može postati i vaš.


Kako se uključiti?

Sve što trebate je:

  • zapratiti Instagram profil @gloria.hr
  • zapratiti profil @leilou_official
  • pratiti svakodnevno feed objave na Instagram profilu @gloria.hr
  • dočekati objavu našeg vjernog partnera, lajkati je i napisati zašto biste je baš vi trebali osvojiti
  • tagirati osobu za koju znate da bi se također veselila nagradi našeg partnera


Ovdje pročitajte pravila nagradnog natječaja.

image
Lei Lou by Alex Dojčinović
PRESS

Najuspješnija hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović, koja je i u jeku globalne pandemije uspjela nastaviti širiti svoj modni imperij prema zapadu ulaskom na najveću njemačku web shopping platformu Zalando, ne posustaje ni u novoj godini, a svoje je poklonice ovih dana uspjela očarati bajkovitom capsule kolekcijom.

image
Lei Lou by Alex Dojčinović
PRESS

Novi komadi prožeti romantikom kao osnovnom temom najljepša su uvertira u ovogodišnje modno proljeće. Haljine i sakoi u ružičastoj i modroj s motivima srca najavljuju neko novo, drugačije doba u kojem se ljubav, posebice prema onima koje zbog situacije nismo stizali viđati koliko bismo htjeli, može iskazati čak i odjećom.

image
Lei Lou by Alex Dojčinović
PRESS

No, Aleksandrine nove haljine nisu tek puki ženstveni komadi rezervirani za žene koje se u dubini duše i dalje osjećaju kao djevojčice, već ih je sasvim lako uklopiti i u pomalo edgy stil, upariti s robusnim čizmama ili 'dad' sandalama i tako nositi sve do kasne jeseni.

Lei Lou by Alex Dojčinović možete pratiti na Instagramu i Facebooku.

Linker
18. travanj 2024 17:43