Ponovno iznenađuju

Boje i uzorci preplavili modnu metropolu: Donosimo najbolje outfite pariškog street stylea

Ulice Pariza ovih su se dana pretvorile u pravu pistu, a kombinacije su svakoga dana sve otkačenije, što ne čudi s obzirom na to da glavni grad Francuske trenutno okuplja najveća imena svjetske modne scene.

Tjedan mode je davno prestao podrazumijevati samo ono što se događa na prostorima modnih pista, a u iščekivanju revija, ponajbolji outfiti u godini se sele na ulice. Čini se kako su modni znalci ove godine suglasni u jednom trendu, a to je otkačenost. Omiljeni street style zablistao je bojama i uzorcima, a još jednom se pokazalo kako Haute Couture svake godine sve više iznenađuje.

image

Valentina Ferragni prije revije modne kuće Fendi.

BERZANE NASSER/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Valentina Ferragni odlučila je siječanjskom sivilu dodati dašak pastelnih boja, što joj je pošlo za rukom. Talijanska dizajnerica remenom je zategnula široku jaknu u struku, a zlatnom torbicom i bijelim čizmama do koljena pokazala je kako za dobar stil ne postoje stroga pravila.

image

Neki su odlučili ovogodišnji tjedan mode obilježiti šarenilom.

BERZANE NASSER/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Mnogi su pokazali divljenje modnoj kući Fendi odjenuvši upravo njihove kreacije, a posebno se istaknula gošća koja je svojom kombinacijom razbila tmuran pariški dan. Svilenim kompletom u rozoj, narančastoj, ljubičastoj i bijeloj boji poručila je kako na dobar stajling ne mogu utjecati ni niske temperature, a to su potvrdile i zlatne sandale koje je uparila sa zlatnim sunčanim naočalama.

image

Catherine Baba u prvi je plan stavila kaput leopard uzorka.

FOTOGRAFIJE: BERZANE NASSER/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA BERZANE NASSER/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Dizajnerica kostima Catherine Baba slovi za najbolje odjevenu Parižanku, a da joj je stil u malom prstu pokazala je i ove godine. Na reviju Fendija odlučila je doći u kaputu leopard uzorka ispod kojeg se nazirala bijela košulja. Outfit je upotpunila lakiranim čizmama na špic i chic kapom, a monotoniju boja razbila je bordo kožnom torbom.

image

Jessica Wang pokazuje kako bež outfiti ne moraju biti dosadni.

BERZANE NASSER/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Influencerica Jessica Wang svima je dokazala da bež boja ne mora biti dosadna. Uz kratke hlače obrubljene vunom, odjenula je otkačenu Fendi jaknu koja povezuje zemljane tonove. Čini se kako ni Wang hladnoća nimalo ne smeta, pa je ispod jakne imala samo grudnjak koji se fantastično slaže s ostatkom kombinacije. Bijelu torbu i svijetle čizme povezala je s bijelim vunenim obrubima i tako sa sobom donijela cijelu modnu priču.

Čitajte i: Neočekivan gost: Unuka Grace Kelly jašući konja otvorila posljednju reviju na pariškom Tjednu visoke mode

image

Pravi modni znalci znaju kako iskombinirati uzorke.

BERZANE NASSER/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Jedna od gošći modne revije svojoj je kombinacijom podsjetila da smo još uvijek u siječnju pa je za ovu prigodu odabrala pletene modele u crnoj i sivoj boji. Odjenula je i krzneni prsluk leopard printa, a sve je fantastično začinila ružičastim šeširom i crvenom torbom modne kuće Fendi.

Linker
25. travanj 2024 10:50