MODNA INSPIRACIJA

Donna Vekić spremna je za party sezonu, ovo su komadi koji su je osvojili

Naša poznata tenisačica posjetila je butik brenda Lei Lou, gdje je pronašla četiri idealna stylinga za predbožićna druženja i Novogodišnju noć.

Jedna od naših najuspješnijih tenisačica, Osječanka Donna Vekić, ne krije da je velika zaljubljenica u modu. Stoga ne čudi da je u pauzi između dva turnira posjetila zagrebački butik svoje prijateljice, modne dizajnerice Aleksandre Dojčinović, čije su kreacije već godinama njezin omiljeni izbor za sve svečane prilike.

Aleksandra je prošlog tjedna predstavila novu kolekciju svog brenda Lei Lou za jesen i zimu, a Donna je uz njezinu pomoć odabrala savršene komade za nadolazeću party sezonu.

image
MAJA KLJAJIć ZA LEI LOU
image
MAJA KLJAJIć ZA LEI LOU

Komad koji je mladu tenisačicu osvojio na prvi pogled bio je bezvremenski zimski kaput oštrih linija i naglašenih ramena, dostupan u nježnoj ružičastoj i bež boji.

"Kaput Vivien zvijezda je naše nove zimske kolekcije. Karakteriziraju ga oštre linije, odličan kroj i sivi tonovi, a jednako je nosiv uz traperice i svečane haljine. Na prvi je pogled osvojio i našu Donnu, koja se u njega odmah zaljubila kada je svratila do Lei Lou butika u Ilici 15", otkrila nam je Dojčinović.

image
MAJA KLJAJIć ZA LEI LOU
image
MAJA KLJAJIć ZA LEI LOU

Donna nije mogla odoljeti da u ovom klasičnom zimskom komadu ne prošeta Ilicom te se još jednom našla u ulozi Aleksandrinog modela.

"S njom u društvu bila je i fotografkinja Maja Kljajić, što je rezultiralo spontanim streetstyle snimanjem i super fotografijama koje smo ovaj petak odlučili podijeliti s vama", ispričala je modna dizajnerica.

image
MAJA KLJAJIć ZA LEI LOU
image
MAJA KLJAJIć ZA LEI LOU

Spojivši kaput sa svilenom košuljom s perjem, hlačama strogog kroja i te žarkoružičastim salonkama Donna je postigla idealni spoj razigranosti i otmjenosti, kao i savršeni look za zimske šetnje gradom ili večernja adventska druženja.

Vrhunac party sezone je novogodišnja noć, a Donna je u Lei Lou pronašla dvije elegantne kreacije kao stvorene za "najluđu noć u godini". Svoju je glamuroznu, ženstvenu stranu pokazala u zavodljivoj "maloj crnoj haljini" bodycon kroja, izrađenu od najfinije svile i viskoze, kao i u elegantnoj maksi haljini otvorenih leđa s prorezom.

image
MAJA KLJAJIć ZA LEI LOU
image
MAJA KLJAJIć ZA LEI LOU
Linker
18. travanj 2024 18:47