Jesenski hit

Jen Lawrence kraljica je stila u svim godišnjim dobima, njen kaput privlačio je sve poglede

Glumica je još jednom pokazala kako je neopterećenost i samopouzdanje najbolji modni dodatak, svojim casual, a opet chic komadima zablistala je u šetnji.

Jennifer Lawrence ponovno oduševljava na ulicama New Yorka. Glumicu često viđamo u šetnjama tim gradom, a iznova nas oduševi svojom casual izdanjima. Posljednja u nizu je prava jesenska kombinacija koja kombinira sportski look i chic. Glavni komad je crno-bijeli kaput sa sitnijim kariranim uzorkom i elegantnim crnim obrubom.

Tanji kaput, šireg kroja idealan je za prohladne, ali ipak tople jesenske dane. Jennifer je ispod ovog upečatljivog komada imala vrlo casual kombinaciju - crne tajice, crnu majicu i crne buce punjene poput pernate jakne.

image

Jennifer Lawrence i Camila Morrone prošetale su ulicama NY

THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Ovakav kaput odličan je baš za prijelazno razdoblje, a crno-bijela kombinacija unijet će svježinu u vašu garderobu, ali neće biti kratkog vijeka kao neka verzija u boji, nego će vam služiti dugo godina i sezona.

Preko ramena imala je elegantnu torbu u bež boji. Prema podignutoj kosi i licu bez šminke, vidljivo je da je u pitanju bilo casual druženje, uz nju je snimljena i Camila Morrone, manekenka koja je nedavno prekinula s Leonardom DiCaprijem.

image

Crno-bijeli kaput statement je komad savršen za jesen

THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Camila je također bila u potpuno crnoj kombinaciji - široke hlače, majica dugih rukava i tote torba preko ramena, u jednom trenu skinula je sa sebe debelu bež vestu za koju je ipak bilo prevruće.

Linker
18. travanj 2024 18:47