Upečatljiv model

Kate Beckinsale privlačila poglede: Zagrebom prošetala u kaputu od gotovo 10 tisuća kuna

U pauzama od snimanja novog filma, glumica uživa u Zagrebu pa su je kamere uhvatile kako opušteno shoppingira u centru grada.

Nakon što je uživala na zagrebačkom klizalištu, zdušno navijala za našu reprezentaciju i dočekala nogometaše na glavnom zagrebačkom trgu, Kate Beckinsale snimljena je na izlazu iz jedne drogerije, u ležernom outfitu koji je privukao puno pažnje.

Glumica koja od početka listopada na zagrebačkim ulicama snima akcijski film "Canary Black" nosila je tajice s uzorkom zvijezda, čizme na visoku platformu i vuneni kaput opuštenog kroja s grafiti uzorkom i zakrpama.

image
Damjan Tadic/CROPIX

Zbog natpisa poput "Fear Ain‘t No Human" i "Sniffing Glue" kaput je privukao pažnju prolaznika, a riječ je o modelu njujorškog brenda R13 koji je poznat po luksuznim svakodnevnim modnim komadima poput traperica, kaputa i kožnih jakni. R13 je snažno inspiriran američkom kulturom i nasljeđem u koje je utkan buntovnički duh. Kaput s natpisima i ukrasnim pribadačama koji je Kate nosila dio je starije kolekcije i trenutno je rasprodan na online shopu, a cijena mu inače iznosi 1385 dolara, odnosno nešto više od 9500 kuna.

image

Kaput brenda R13

PRESS

Kate se udomaćila u našem glavnom gradu, a sve je već u nekoliko navrata oduševila s objavama koje je posvetila Zagrebu i našoj nogometnoj reprezentaciji.

"Ovo je nevjerojatno. Ovako Hrvatska dočekuje svoje nogometaše, neovisno o rezultatu. U ovoj ogromnoj masi ljudi, nitko se ne svađa niti sukobljava. Zagrebe, osvojio si moje srce, čestitke na trećem mjestu", objavila je ispod videa s dočeka.

Linker
19. travanj 2024 07:48