UVIJEK IN

Kendall Jenner zna što je idealni outfit za ljeto u gradu

Toplinski val snažno je pogodio ovaj tjedan, a američka manekenka pokazala je svoj istrenirani ruk u kombinaciji bijele i boje naranče.

Američka reality zvijezda Kendall Jenner snimljena je u ležernoj šetnji ulicama Los Angelesa. Zanosna 26-godišnja manekenka nosila je komplet, savršen za vruće ljetne dane. Kardigan boje naranče marke Miaou spojila je s bijelim hlačama visokog struka.

Cijeli outfit upotpunila je bijelim parom balerinki koje potpisuje modna kuća The Row. Izgleda da Kendall ne voli pretjerivati s nakitom pa je outfitu dodala male srebrne naušnice, a svoje stvari ubacila je u crnu kožnu torbu s preklopom.

Crnim kožnim remenom istaknula je manekenski struk,a njena kombinacija može i vas inspirirati kad je riječ o outfitima za svakodnevnu šetnju gradom, druženje s frendicama i uživanje u kavi.

image

Uparite komade poput američke manekenke

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Sportski stil je vrlo moderan ljeti i možete ga gotovo uvijek isfurati. Budite poput Kendall i odlučite se za seksi top u ljetnoj boji i lagane hlače kako biste izdržali vruće dane koji su pred nama.

image

Kendall Jenner

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Posljednjih tjedana medijske stupce puni njena veza s NBA košarkašem Devinom Bookerom. U početku se pisalo da je prekinula s njima nakon dvije godine. Prema izvorima koji su progovorili za američke medijima, Kendall je imala dojam da su krenuli različitim putevima te su imali žustre rasprave o svojoj budućnosti. Kasnije je objavljeno da su i dalje zajedno.

image

Kendall Jenner u trendi outfitu

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Manekenku se prvi put povezivalo s 25-godišnjim košarkašem 2020. godine kada su zajedno otputovali u Sedonu u Arizoni. Paparazzi su ih potom snimili zajedno na Valentinovo prošle godine, a par je u to vrijeme podijelio i svoje prve zajedničke fotografije. Svoju prvu godišnjicu proslavili su u lipnju 2021.

Nedavno su bili i na talijanskom vjenčanju Kendalline sestre Kourtney Kardashian s Travisom Barkerom.

Linker
18. travanj 2024 18:47