svaki put nešto novo

Kim ponovno šokira: S Balenciaginog after partyja otišla s čudnom konstrukcijom na glavi

Reality zvijezda poznata je u posljednje vrijeme po ekscentričnom načinu odijevanja, no ona to radi vrlo promišljeno, tako da nikada ne znamo što možemo sljedeće očekivati. Njezin pariški post-party look dobro je ‘prodrmao‘ njezine fanove i modne entuzijaste.

Nakon spektakularne revije modne kuće Balenciaga u sklopu pariškog Tjedna visoke mode, održao se i afterparty koji nisu mogle propustiti brojne poznate zvijezde. Kim Kardashian je ponovno privlačila najviše pažnje svojim modnim spojevima i neobičnim asesoarom pa je ovoga puta odjenula šljokičastu haljinu sirena kroja s blagim ovratnikom i dugim rukavima. Uz nju je nosila mikrotorbicu te crne sunčane naočale.

image

Kim Kardashian

THE HAPA BLONDE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

No, pravo je iznenađenje priredila tek na odlasku s partyjima, kada se na ulici pojavila s crnom statement maskom nalik motorističkoj kacigi koja joj je prekrivala cijelo lice.

image

Kim Kardashian s vrlo neobičnom statement maskom.

PIERRESNAPS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Što je Kim ovime htjela poručiti ostat će tajna, no svakako je privukla pažnju obožavatelja i fotografa koji su je strpljivo čekali. Ni ostale zvijezde nisu razočarale outfitima.

image

Bella Hadid

RAW IMAGE LTD/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Manekenka Bella Hadid nosila je upečatljiv točkasti kombinezon u kojem se lako možemo zamisliti, a kombinirala ga je s bijelom torbicom i crnim cipelama u špic. Tu je bila i manekenka i glumica Emily Ratajkowski u potpuno crnom izdanju koje ostavlja dojam kao da je u jednom komadu, no to je odlična optička iluzija.

image

Emily Ratajkowski

RAW IMAGE LTD/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Cure detalji s najiščekivanije revije: Balenciagine couture modele nosile Nicole, Kim, Dua Lipa

Zapravo je riječ o crnoj haljini s dužim prednjim dijelom ispod koje je Emily odjenula crne tajice i čizme koje po Los Angelesu često zna furati Kim Kardashian.

image

Nicole Kidman i Keith Urban

RAW IMAGE LTD/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Nakon za nju vrlo neuobičajenog spoja prevelikih traperica, crnog sjajnog bodija i Balenciaginih statement naočala, u kojima je viđena prije revije, Nicole Kidman je za party odjenula nešto glamurozniju kreaciju. Glumica je na događaj stigla sa suprugom Keithom Urbanom, a nosila je crnu haljinu sa šljokicama i šlepom od tila, crne najlonke i cipele u istoj boji.

Detalj od kojeg se očito ne odvaja bile su ponovno neobične Balenciagine naočale s kojima je izašla iz automobila, no skinula ih je kad su fotoaparati počeli škljocati.

image

Dua Lipa

RAW IMAGE LTD/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Ni pjevačica Dua Lipa nije odoljela šljokicama koje su krasile njezinu haljinu balon kroja. Srebrni nakit i torbica odlično su se uklopili u look, a Lipa je za ovo izdanje dodala i ekstenzije u kosu.

Linker
12. travanj 2024 03:52