PRIČE SA ŠPICE

Glumica Mila Elegović: ‘Tajna mog dobrog izgleda je u filerima, ovo priznanje prije deset godina bi bilo jako vulgarno‘

U prvoj epizodi novog videoserijala ‘Priče sa špice‘ koji se prikazuje na portalu Gloria.hr i na našim društvenim mreažama, popularna glumica bez dlake na jeziku govorila je o estetskim zahvatima i besprijekornoj liniji, zbog koje je, kaže, suočena i s linčom na društvenim mrežama.

Glumica i glazbenica Mila Elegović, uz estetskog i plastičnog kirurga Mladena Dudukovića, bila je gošća prve epizode novog videoserijala "Priče sa špice" u kojem smo odlučili saznati na koji način poznati Zagrepčani za vikend "dišu" na najprometnijoj ulici u gradu. U bijelom, opuštenom, outfitu, Mila je slobodno subotnje prijepodne provela s našom ekipom u popularnom Takenoko baru, a s njom smo porazgovarali o beauty navikama, "omraženim" filerima i botoksu te o pojmu zagrebačke Špice koja je dio prepoznatljivog identiteta metropole.

"Mislim da dama koja drži do sebe uvijek mora biti skladna i pristojna, shodna prigodi i ljudima gdje se nalazi. Jako se volim urediti pa si dam oduška i kad idem na zagrebačku Špicu, ali to ne traje duže od 20 dnevno. Sebe gotovo uvijek volim vidjeti u najboljem izdanju", rekla je popularna glumica, koju najviše pamtimo po ulozi Irene Grobnik u možda i najpopularnijoj hrvatskoj seriji "Bitange i princeze".

Prije pandemije koronavirusa navika joj je bila gotovo svaku subotu otići na zagrebački Dolac, no od toga je odustala jer se bojala da će se na mjestima gdje je puno ljudi, poput tržnice, zaraziti koronavirusom.

"Sada imam svog privatnog voćara i on je moj najveći heroj jer je u vrijeme potresa i pandemije starijim ljudima na vrata donosio svoje proizvode. Kod njega si nabavim sve što trebam. Jedem puno voća i povrća i imam šest malih obroka dnevno", rekla je Mila. O fizičkom izgledu otvoreno govori u intervjuima stoga za nju nema tabu pitanja, ali ni odgovora. Pitali smo je koja je tajna njezinog mladenačkog izgleda.

image
Mila Elegović u Takenoko baru
NERA SIMIC/CROPIX

"Što se tiče lica, tajna je u fileru! Iskreno to kažem. Koristim i filere i botoks, od 48. sam počela stavljati botoks. Mislim da je suludo ljudima govoriti da struktura lica stoji i s godinama zato što je to tako - jer nije. Ne činim to zato jer želim sakriti bore, čak volim ove svoje oko očiju, nego zato da struktura lica ne padne, da se "skele" drže. E sad, koliko će mi se to dati raditi...", rekla je Mila iskreno te dodala kako bi se ovakvo priznanje prije deset godina smatralo strašno vulgarnim. Niti nju nije zaobišla okrutnost društvenih mreža i pravo da svatko komentira što želi, a tom "linču" izložena je upravo zbog svojeg izgleda.

Čitajte i: Mila Elegović ima novu pjesmu: Okrenula se orijentalnoj melodiji i 'očima boje jantara'

"Mnogi mi zamjeraju jer smatraju da pred ženama prikazujem standard ljepote koji nije dobar, a ja se mogu složiti s time. No, ljudska priroda sve izobliči tako da mislim da svatko mora težiti tome da bude zadovoljan sa sobom i da bude zdrav", zaključila je Mila.

image
Šetnja Špicom
NERA SIMIC/CROPIX

Prvu epizodu videoserijala "Priče sa špice" pogledajte već danas, na portalu Gloria.hr ili na našim društvenim mrežama - Facebooku i Instagramu!

Linker
13. travanj 2024 05:29