slavna influencerica

Matea Miljan Rafaj u ‘Pričama sa špice‘: ‘Meni se nije problem fotkati bez šminke niti prikazati svoje mane‘

U drugoj epizodi novog videoserijala ‘Priče sa špice‘ koji se prikazuje na portalu Gloria.hr i na našim društvenim mrežama, popili smo kavu u Takenoko baru na Cvjetnom trgu s influencericom i poduzetnicom Mateom Miljan Rafaj.

Rijetko kad se sprema za špicu pošto rijetko ide u grad, iako postoje i oni dani kada "bulji u ormar" i misli da nema što za obući, a zapravo ima i previše toga - opisala nam je sasvim iskreno Matea čiji je projekt Rent4Style pravo osvježenje na domaćoj modnoj sceni.

Projekt koji mijenja modnu scenu

Riječ je, naime, o projektu o kojem je Matea promišljala tri godine, a koji se odnosi na najam haljina - koncept vrlo popularan u inozemstvu koji se i kod nas već odlično uhodao. Matejin virtualni butik tako će uskoro zbog potražnje, osim njezinih konfekcijskih veličina imati i drugih kako bi svaka dama mogla pronaći sebi idealnu haljinu za najam.

Čitajte i: Glumica Mila Elegović: ‘Tajna mog dobrog izgleda je u filerima, ovo priznanje prije deset godina bi bilo jako vulgarno'

"Ja mislim da sam jedna od rijetkih koja troši zapravo jako malo vremena. Ne vodim računa o nijansama, imam zapravo jedan filter koji provučem kroz sve fotke, ali ih ne analiziram previše. Ne uređujem ih, ne mijenjam ništo na sebi, mijenjam jedino boje. Ne opterećujem se time previše, ako je kombinacija meni okej i ako sam ja zadovoljna kako izgledam, onda je to okej", ispričala nam je kraljica stila i oka za detalje čiji ugodan oku Instagram profil prati čak 44.000 korisnika.

Čitajte i: Mila Elegović ima novu pjesmu: Okrenula se orijentalnoj melodiji i 'očima boje jantara'

Nije joj problem pokazati svoje nesavršenosti

Unatoč velikom broju pratitelja, Mateji nije problem prikazati ni ono što drugi smatraju manama - poput celulita ili lica bez šminke, upravo zato što je pobornica prikazivanja stvarne slike stvarnosti.

Što nam je još otkrila o svom modnom izričaju i predstavlja li joj problem pojaviti se s prijateljicom u javnosti u sličnom outfitu - saznajte u novoj epizodi "Priča sa špice".

Linker
12. travanj 2024 02:28