NE PROPUSTITE

Mila Elegović i Mladen Duduković u prvoj epizodi serijala ‘Priče sa špice‘: O botoksu, filerima, Dolcu i - solo životu!

Zagrebačka Špica središte je subotnjih događanja u Zagrebu, a baš iz tog razloga odlučili smo provjeriti što rade naši poznati. U prvoj epizodi na kavi na Cvjetnom trgu pridružili su nam se glumica Mila Elegović i estetski i plastični kirurg Mladen Duduković.

Glazbenica i glumica Mila Elegović i plastični i estetski kirurg Mladen Duduković gosti su prve epizode novog videoserijala "Priče sa špice" kojeg možete pratiti na Gloria.hr portalu i na našim društvenim mrežama, Instagramu i Facebooku. Famozna zagrebačka Špica bila nam je povod da prvu subotu u rujnu provedemo u "žiži" događanja, na Cvjetnom trgu u Zagrebu gdje smo s našim gostima na polusatnoj kavi u Takenoko baru popričali o tome što njima predstavlja najprometnija ulica u gradu, ali i o brojnim privatnim pikanterijama gdje smo iz sugovornika "uspjeli" izvući i ekskluzivnu vijest.

U bijeloj pamučnoj majici, bijelim trapericama trapez kroja, glumica Mila u odličnom raspoloženju ispričala nam je baš sve o estetskim zahvatima kojih se nimalo ne srami. Na zagrebačkoj Špici je svakoga dana, ne zato kako bi se pokazala, već zato što živi u blizini, a zbog pandemije koronavirusa i bojazni da bi se na tržnici mogla zaraziti, odrekla se tradicionalne kupovine na Dolcu.

image
Mila Elegović
NERA SIMIC/CROPIX

"Mislim da dama koja drži do sebe uvijek mora biti skladna i pristojna, shodna prigodi i ljudima gdje se nalazi. Jako se volim urediti pa si dam oduška i kad idem na zagrebačku Špicu, ali to ne traje duže od 20 dnevno. Sebe gotovo uvijek volim vidjeti u najboljem izdanju", rekla je popularna glumica, koju najviše pamtimo po ulozi Irene Grobnik u možda i najpopularnijoj hrvatskoj seriji "Bitange i princeze".

image
Poziranje na Špici
NERA SIMIC/CROPIX

Iako živi svega pedesetak metara od Cvjetnog trga, liječniku Mladenu Dudukoviću razgovor s nama bio je prvi put ove godine da je kročio u centar događanja.

image
Mladen Duduković
NERA SIMIC/CROPIX

"Nije da izbjegavam, ali jednostavno ne stignem. Većinu vremena i vikende koje jedva dočekam imam isplanirane, to su ili izleti ili putovanja ili rođendani. Kao mlađi sam često dolazio, kada je to bilo popularno 90-ih", rekao je Duduković pred našim kamerama te dodao kako ni u mladosti Špicu nije pohodio kako bi "ulovio" djevojku, već kako bi se tu i tamo malo pokazao. Zbog posla i obiteljskih obaveza sada nema vremena za subotnje izlaske, a otkrio nam je kako mu, unatoč pandemiji, na poslovnom planu sve cvjeta. Govorio je i o rastavi s dugogodišnjom suprugom, a što kaže o tome kako je ponovno biti solo "dečko", ne propustite saznati u prvoj epizodi videoserijala "Priče sa špice".

image
Prvi put ove godine je na zagrebačkoj Špici
NERA SIMIC/CROPIX
Linker
04. veljača 2023 21:41