U RUŽIČASTIM OBLACIMA

Mjesec dana idile! Jelena Veljača o prvim danima braka i uživanja u nemjerljivoj ljubavi

U opuštenoj atmosferi Art parka, na predstavljanju nove kolekcije poznatog brenda sunčanih naočala, naletjeli smo na glumicu i producenticu Jelenu Veljaču koja nam je otkrila detalje iz privatnog života.

Obavezan ljetni modni dodatak pri svakom izlasku iz stana ili kuće su sunčane naočale. U ugodnoj i opuštenoj atmosferi u Art parku, jučer je predstavljena najnovija kolekcija sunčanih naočala Izipizi. Vesele boje i trendi modele ovog francuskog brenda došla je isprobati i glumica i producentica Jelena Veljača, koja je izabrala ružičaste naočale, baš kao i njezina kćerka Lena.

Vrući ljetni dani zaljubljenoj Jeleni nikada nisu lakše padali upravo zato što ih proživljava sa suprugom Vitom Turšićem s kojim je nedavno proslavila mjesec dana braka.

Čitajte i: Ekskluzivno otkrivamo detalje svadbe: Jelena Veljača rekla ‘da‘ svom vitu, svi pogledi bili su na vjenčanici!

Vito i Jelena zaljubljeni su kao i "prije prstena", a nedavno su se opuštali na Yoga Retreatu u Primoštenu. S obzirom na to da je par dugo prije stupanja u brak živio zajedno, s "papirom" se nije ništa promijenilo, priznala je Jelena koja s novopečenim suprugom često objavljuje zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Zamišljajući idealnu ljetnu večer, romantična Jelena je slikovito opisala scenarij: "Recimo da smo oboje slobodni (od posla), da smo oprali klince nakon što su se cijelo popodne negdje igrali i da su pred spavanjem, a mi s čašom vina sami u dnevnom boravku slušamo ploče, brbljamo i zapravo čekamo da djeca zaspu."

Zaljubljenost Jelena i Vito ne skrivaju od prvog dana, a koliko su intenzivni osjećaji u pitanju dokazuje i činjenica da su tek malo prije vjenčanja u Botaničkom vrtu proslavili godinu dana poznanstva.

image
Jelena i Vito vjenčali su se 12. lipnja.
MARKO TODOROV/CROPIX

Jelena i Vito upoznali su se kada je Vito ugostio glumicu u svom podcastu "BizCasting". Usred upoznavanja Vito je glumicu i producenticu upitao "Diramo li se?" misleći na koronu, a Jelena mu je na to rekla: "Pa može, hajde, zbog vas ću riskirati".

Iskre koje su se javile između njih bile su očite od prvog trena, što je bilo dovoljno da Jelena ljubavi i braku da još jednu šansu.

Čitajte i: Romantika za prvi mjesec braka! Jelena Veljača slavi: ‘Sve je tu, i ljubav i park...i vječnost‘

Ne skidajući osmijehe s lica, zaljubljenih pogleda na dan vjenčanja Jelena i Vito su zračili neopisivom energijom koja se širila zelenom oazom ambijenta Botaničkog vrta.

Svi najvažniji ljudi bili uz njih, a Jelenina kći Lena bila je 'flower girl' dok je Vitin sin Dino nosio prstenje. Na vjenčanju je nastupala i glazbena diva Tereza Kesovija koja je mladencima otpjevala pjesmu 'Moja posljednja i prva ljubavi'.

Linker
19. travanj 2024 23:31