PRIČE SA ŠPICE

Nataša Janjić Medančić i Lana Gojak Bajt otkrivaju kako se pripremaju za blagdane sa svojom dječicom

Glorijin videoserijal donosi zanimljivosti iz centra Zagreba, koji je u adventsko vrijeme još bogatiji i još veseliji. Na Terasi Oleander hotela Esplanade Zagreb sjeli smo na kavu s glumcima, koje su podijelile s nama kako balansiraju između majčinstva, izazova trenutnog doba i karijere.

U samom srcu šarmantnog zagrebačkog Adventa na Terasi Oleander hotela Esplanade Zagreb uspjeli smo "uloviti" dvije poznate glumice i ponosne majke Lana Gojak Bajt i Nataša Janjić Medančić proćaskale su s nama.

Advent, šušur, hladnoća, ništa to ne smeta malenoj Pini, koju je Lana donijela na svijet u kolovozu ove godine. "Pina je super beba, jako voli biti vani, ne smeta joj buka. Navikli smo je na to da se doma normalno razgovara i sluša glazba, tako da ona spava bez problema kada je u buci. No većinom ona i ja odemo na preko dana, jer u gužvu zbog korone izbjegavam", otkrila je Gojak Bajt kada s kćerkicom posjećuje Advent.


Za majčinstvo Lana kaže da joj je promijenio život za sto posto, ali na bolje.

Glumica koja već četiri mjeseca otkriva čari roditeljstva, otkrila nam je kakvi su planovi za blagdane njoj i suprugu redatelju Siniši Bajtu."Idemo kod mojih, bit ćemo u kući, vrtu, uz more... Bit ćemo svi na okupu nakon dugo vremena. Jako se veselim odlasku u Pulu i da nonići opet vide Pinu", ispričala je glumica.

image

Lana Gojak Bajt i Nataša Janjić Medančić

BILJANA BLIVAJS/CROPIX

Čitajte i: Na kavici s Vandom Winter i Momčilom Otaševićem! Saznali smo zašto izbjegavaju centar grada i što se sve kod njih novo ‘kuha‘

Otkrila je i kakva je po primanju poklona, što su joj najveće želje. "Već godinama imamo dogovor da se ne darujemo, nego da rađe da se skupimo i vrijeme potrošimo zajedno za stolom. Mislim da stvarno svi sve imamo, a najmanje imamo vremena za sebe i svoje bližnje", zaključila je Lana Gojak Bajt. A novopečena majka podijelila je s nama i mnogo korisnih savjeta i saznanja o postpartum vježbanju.

image

Lana Gojak Bajt podijelila je svoja iskustva o majčinstvu.

BILJANA BLIVAJS/CROPIX

Duplo veselje

Nataša Janjić Medančić upoznata je sa svim slatkim brigama majčinstva i to duplo sa sinom Tonijem i kćerkicom Kajom. Advent joj je prirastao srcu i kaže da joj je drago što ove godine ipak imamo mjesta na kojima možemo osjetiti taj duh u kojem smo svi uživali. A na zagrebačku advenstsku špicu došla je nakon odmora na skijanju.

"Bilo je super iako ja nisam neka skijašica, suprug me iznenadio i odveo, on voli bordati, nije se baš opustio jer me pratio. Ja sam spora i nesigurna skijašica. Ali jako volim odmor na snijegu i volim tu bjelinu", kazala je Nataša. No kao prava Splićanka ipak joj je opušteniji odmor u varijanti plaže, mora i kupaćih kostima.

image

Nataša Janjić Medančić otkrila je što si želi za ove blagdane.

BILJANA BLIVAJS/CROPIX

Čitajte i: Glumice i modne poduzetnice na slatkoj kavi: Katarina Baban i Sementa Rajhard o ljepoti, modi, ljubavi i poslu!

Odmor u planinama došao joj je nakon povratka na posao, naime glumica je snimala seriju u Beogradu. "Imala sam veliku tremu, tu je bio i faktor odvajanja od djece jako sam dugo bila u kontinuitetu s njima. Međutim jako malo vremena mi je trebalo da dođe onaj osjećaj kao da nije prošao toliki protok vremena, kao da sam svoja na svome", otkrila je glumica.

Osim najave serije koju bi na proljeće trebala snimati u Hrvatskoj aktivna je i u svom matičnom kazalištu Gavella. Zbog oštećenja zgrade kazališta Nataša i njeni kolege predstave za sada igraju na raznim alternativnim lokacijama. U Natašinoj obitelji sa suprugom Nenadom Medančićem planira obiteljska okupljanja za blagdane u njihovom zagrebačkom domu. "Dat ću si truda zbog dječice više ove godine", dodala je.

Za ovogodišnje blagdane nada se da će sve proći puno mirnije i opuštenije od prošle godine kada je velik dio zemlje uznemirio potres između Božića i Nove godine.

Linker
19. travanj 2024 13:37