Gem Set Hrvatska

Slatko iščekivanje Kristine Čilić: ‘Liječnik mi je zabranio aktivnosti, ali me pustio dva sata da pogledam mečeve‘

Supruga tenisača Marina Čilića nije mogla propustiti humanitarni spektakl Gem set Hrvatska u organizaciji Zaklade koju vodi sa suprugom. Nama je otkrila koje je sve emocije ovaj event izazvao u njoj, ali i kako napreduje trudnoća.

Zaklada Marin Čilić iza sebe ima već nekoliko odličnih projekata, a najnoviji, koji se održao danas u Petrinji, bio je drugi po redu Gem set Hrvatska - humanitarni teniski turnir s ciljem vraćanja osmijeha djeci na lice izgradnjom dva nova multifunkcionalna sportska igrališta.

Čitajte i: Humanitarni spektakl Gem Set Hrvatska: Hrvatski sportaši zaigrali tenis na vrućem petrinjskom terenu, Modrić odnio pobjedu

Zakladu, kao što joj samo ime govori, vodi tenisač Marin Čilić uz veliku potporu svoje supruge Kristine koja je također zadužena za organizaciju pa čak i sada kada je već u visokom stupnju trudnoće s njihovim drugim sinom. Ipak, to je nije spriječilo da podrži supruga i ostale hrvatske sportaše koji su se odazvali ovoj hvalevrijednoj inicijativi.

image
Na turniru sudjelovalo je mnogo hrvatskih sportaša.
DAMIR KRAJAC/CROPIX

"Ovo je zaista veliki događaj, a osjećaj je odličan. Iako smo prije pola godine gledali one užasne scene od petrinjskog potresa, imam osjećaj da se sada polako vraća život u ovaj grad, djeci se vraća osmijeh, a mislim da smo ga ovim događajem vratili u punom sjaju", izjavila je Kristina Čilić za Gloria.hr.

Čitajte i: Marin i Kristina Čilić čekaju drugo dijete: ‘Točno smo na pola puta, zasad je sve u najboljem redu‘

Dodala je da se posljedice razornog potresa još uvijek vide, a ljudi i dalje proživljavaju iste probleme kao i tog kobnog dana. "Mi smo pomogli malim dijelom da se igralište obnovi, da bude sigurnije za djecu, ali se nadam da će se i ostatak grada što prije obnoviti.

image
Drugi sin stiže za dva mjeseca!
DAMIR KRAJAC/CROPIX

Obitelj Čilić za dva će se mjeseca proširiti za još jednog člana. Naime, njihov sin Baldo dobit će bracu. Kristina je, kaže, bila dosta aktivna tijekom organizacije cijelog eventa pa joj je liječnik zabranio svaku daljnju aktivnost. "Doma sam, odmaram, ali me pustio dva sata da pogledam mečeve. Moram natrag u krevet", kroz smijeh je rekla Kristina te dodala da se osjeća jako dobro.

image
Kristina je pratila turnir u društvu Sanje Musić Milanović.
DAMIR KRAJAC/CROPIX

Iako Marin uskoro ide na Olimpijske igre u Tokio, Kristina ne ide s njim, već će ostati s Baldom kod kuće i čekati na dolazak prinove.

Čitajte i: Kristina Čilić o trudnoći s drugim sinom: 'Objektivno ne spavam puno, postaje sve napornije, a Marin je već dugo na putu'

Linker
18. travanj 2024 03:15