već je prošlo godinu dana

Anita Dujić romantično objavom obilježila godišnjicu braka te otkrila da je presretna

Par se upoznao prije više od četiri godine na snimanju mjuzikla Mamma Mia 2 na Visu. U 2019. godini dobili su kćerkicu Lily.

Bivša manekenka Anita Dujić obilježila je godišnjicu braka na svom Instagramu. Naime, pretkraj prošle godine udala se za Duncana Broadfoota s kojim dijeli kćerkicu.

"Bila je to najizazovnija i najnevjerojatnija godina u isto vrijeme. Presretna sam što ovo putovanje dijelim s tobom. Sretna ti godišnjica ljubavi", napisala je Anita uz fotografije s vjenčanja.

Čitajte i: Anita Dujić upoznala nas sa zemljom svog supruga: Škotsla 'metropola' krije mnoštvo sadržaja koji ostavljaju bez daha

Ceremonija vjenčanja održala se u Škotskoj 29. prosinca 2020. godine. Par se upoznao prije više od četiri godine na snimanju mjuzikla Mamma Mia 2 na Visu, a 2019. godine dobili su kćerkicu Lily.

Anita nakon vjenčanja s Duncanom nije skrivala sreću.

"Uspjeli smo. Unatoč 2020. godini. Unatoč pandemiji koja je paralizirala cijeli svijet. Unatoč potresima koji uništavaju moju zemlju. Uspjeli smo. Ljubav uvijek pronađe put", napisala je prošle godine uz fotografiju iz crkve u Glasgowu.

Čitajte i: Poznate Hrvatice ovog ljeta ne izlaze iz omiljeng uzorka koji će biti i apsolutni hit jeseni

"Nakon jučerašnjih vijesti srce mi se slomilo, suze su se nizale i morala sam se pošteno potruditi da pronađem snagu i stavim osmijeh na lice za jedan od najvažnijih dana u mom životu. Hvala mojoj obitelji i prijateljima na ogromnoj podršci, iako nisu mogli fizički biti uz nas. Drž'te se svi doma, zajedno smo jači, a ovo će proći. Mora", dodala je.

Linker
20. travanj 2024 07:09