Detour
 Promo
Od 13. do 22. rujna

Bliži se Rujanfest: Poznato je tko će ove godine nastupiti na Bundeku

Da glazba ne poznaje granice, potvrđuje ovogodišnji Rujanfest na kojem će nastupiti brojni izvođači koji će se sa svojim najvećim hitovima, na čak sedam pozornica, popeti i uveseljavati mnogobrojnu publiku.

Od 13. do 22. rujna na zagrebačkom Bundeku nastupit će neka od najvećih domaćih i regionalnih imena: Petar Grašo, Željko Joksimović, Bajaga i Instruktori, Plavi Orkestar, Jole, Maja Šuput, Željko Samardžić, Miroslav Ilić, Seka Aleksić, Senidah, Coby Jala Brat, Buba Corelli, Edo Maajka, Dino Jelusić, Detour, Marko Kutlić, Neki Novi Klinci (Balašević tribute band), Bang Bang, Ljetno Kino, Miki Solus, Fantom slobode (Azra tribute band), Pravila Igre, Cro trash party (I Bee - Ivana Banfić), neka su od imena izvođača koji će ovogodišnji Rujanfest učiniti mjestom glazbene raznolikosti i samim time, privući sve one koji uživaju u njihovim nastupima.

Promo / Promo
Maja Šuput
 

Spektakularne pozornice i brojni sadržaji poput Slavonske kuće, gdje će svakodnevno nastupati tamburaški sastavi, dvije pozornice s odličnim DJ-evima te dječja pozornica gdje će se odvijati program za najmlađe, dokaz su da na Rujanfestu postoji ponešto za svakoga. Također, dvanaesti Rujanfest donosi najveći lunapark u Hrvatskoj i Kvart fajt – sportsko natjecanje predstavnika zagrebačkih kvartova na kojem će se pronaći najspretnija ekipa. Svaki dan Rujanfesta, posjetitelje će svojim stand-up nastupima nasmijavati, uvijek vesela ekipa iz Studija smijeha.

Promo / Promo
Bajaga i Instruktori
 

Tijekom trajanja Rujanfesta definitivno ne morate brinuti o ručku ili večeri jer vas na Bundeku očekuju specijaliteti svih hrvatskih regija koje će pripremati vrhunski kuhari, a cijeli gastro show će voditi Davor Dretar Drele. Raznolika ugostiteljska ponuda prostirat će se na rekordnih 2.500 m2.

Rujnafest ima glazbu za svakoga i cijenu ulaznice koja je svima pristupačna. Ulaz do 18:30 sati je besplatan svaki dan, a nedjeljom cijeli dan. Redovna ulaznica košta 35 kuna.

Foto: Promo / Promo
Petar Grašo
 

Linker
17. studeni 2020 09:45