Promo
Odlična atmosfera

Britanska soul senzacija Michael Kiwanuka potpuno osvojio publiku na šibenskoj tvrđavi

Poznati soul glazbenik Michael Kiwanuka prvi je u nizu stranih glazbenih zvijezda koja će ovog ljeta nastupiti na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku, a njegov nastup publika će pamtiti s posebnim oduševljenjem.

Tvrđava sv. Mihovila u Šibeniku orila se od snažnog glasa i energije britanske soul zvijezde - Michaela Kiwanuke. Glazbenik je na pozornici stare šibenske tvrđave nastupio u okviru koncertne sezone "Više od glazbe", a posjetitelji su njegov nastup pratili s posebnim uzbuđenjem.

Promo

Kako i ne bi kada je energija mladog glazbenika zarazna, što se vidjelo od prve pjesme, "One More Night", kojom je otvorio koncert. Sve što je uslijedilo bilo je još bolje - hit "Black Man In The White World", novija pjesma "Money" te posebno emotivna izvedba pjesme "Rest", u kojoj je Kiwanukin glas pratio samo basist.

Vrhunac večeri bila je popularna pjesma "Cold Little Heart" koja ga je i proslavila, a na kraju je zapjevao "Love & Hate". Kiwanuka je pozdravio publiku riječima da je ovo jedna od najljepših pozornica na kojoj je ikad svirao te da će se sigurno vratiti u Šibenik.

Promo

Publiku je prije njegovog nastupa zagrijala zagrebačka kantautorica Nina Bajsić sa zvukovima šezdesetih, a nakon Kiwanukinog koncerta, druženje se nastavilo podno tvrđave uz zvuke veterana hrvatske DJ scene, glazbenog selektora Tome Ricova.

Linker
24. travanj 2024 20:03