Zlatni studio

Dame koje su pomele crveni tepih: U trendu su jarke boje za najsvečaniju dodjelu nagrada

Poznate voditeljice, pjevačice umjetnice za dodjelu nagrade Zlatni studio odabrale su uglavnom večernje toalete u bojama i nisu pogriješile.

Bilo je posebno svečano u petak navečer u Zagrebu na dodjeli nagrade "Zlatni studio". U dvoranu "Anton Marti" u prostorima Hrvatske radiotelevizije održana je svečana dodjela te najveće medijske nagrade u Hrvatskoj, na kojoj su se okupili najznačajniji ljudi iz svijeta medija, showbuizznessa, umjetnosti i kulture.

Osim spektakularnog programa koji su organizatori pripremili za ovu jubilarnu petu dodjelu, zablistale su i gošće koje su svojim istančanim modnim ukusom i odličnim kombinacijama 'pomele' crveni tepih.

image

Tatjana Jurić

RANKO SUVAR/CROPIX

Jake voditeljske snage pokazale su da nisu samo to pred mikrofonom i kamerama, nego i na crvenom tepihu. Tako je Tatjana Jurić oduševila u crnoj kreaciji EnvyRoom.

Čitajte i: Zlatni studio 2022.: Zoran Šprajc već četvrti put proglašen najboljim voditeljem, a Nina Badrić pjevačicom godine

Njezina kolegica Marija Miholjek također odabrala je smaragdno zelenu haljinu koju potpisuje Alduk.

image

Marija Miholjek i Ana Brdarić Boljat

RANKO SUVAR/CROPIX

Ana Brdarić Boljat bila je iznimno elegantna u modernom crnom odijelu, koji je začinila srebrnim sandalama i detaljem na reveru.

image

Doris Pinčić Rogoznica

SRDJAN VRANCIC/CROPIX

Doris Pinčić Rogoznica oduševila je u kreaciji Elfsa, ona je zlatno žutu haljinu upotpunila ružičastim detaljima i nije pogriješila.

image

Doris je odabrala Elfs

MICHAELA LJUBIčIć
image

Linda Begonja

DAVOR PONGRACIC/CROPIX

Glumica Linda Begonja također je odabrala dugačku elegantnu haljinu, u iznimno nježnoj plavoj boji, koju potpisuje Aleksandra Dojčinović.

image

Severina

RANKO SUVAR/CROPIX

Severina je također izabrala boje, odlučila se za haljinu otvorenih leđa brenda Attico u živim bojama i s dodatkom perja, a uskladila ju je s ljubičastom torbicom.

image

Ivana Kovač

DAVOR PONGRACIC/CROPIX

Ivana Kovač zablistala je u raskošnoj crvenoj kreaciji BiteMyStyle by Zoran Aragović, dugačku haljinu krase volumizirani rukavi te je pjevačica pustila da haljina praktički 'govori sama za sebe'.

image

Nina Badrić

DAMIR KRAJAC/CROPIX

Nina Badrić je i osvojila nagradu za pjevačicu godine i otvorila je program s pjesmom "Ja još uvijek imam istu želju", a glazbenica je i ovaj put pokazala kako zablistati pametnim odabirom atraktivnog komada s neodoljivim šljokicama.

image

Albina

RANKO SUVAR/CROPIX

Njezine dvije kolegice koje su oduševile u bijelom Albina Grčić u kreaciji koju potpisuje Arileo, Anđela Ramljak u kraćoj haljini koju potpisuju Jelena Viljevac.

image

Anđela Ramljak

RANKO SUVAR/CROPIX
Linker
18. travanj 2024 10:53