Promo
Split Spring festival

Đardin postaje it lokacija idućih deset dana: Split se priprema za drugo izdanje food festivala

Priprema se drugo izdanje Split Spring festivala ove sezone s dodatkom - September edition koji će se održati od 18. do 27. rujna u splitskom Đardinu, na svježem zraku i otvorenom prostoru.

Split Spring u svojem je prvom izdanju postao omiljena destinacija među brojnim Splićanima te je zainteresirao i one koji ne vole ulična food događanja, no fina hrana, ugodna, moderna i lagana glazba i odlična atmosfera koji krase ovo splitsko događanje u predivnom parku Đardin brzo su osvojila i najhladnija srca.

Promo
Split Spring Festival September edition održat će se od 18. do 27. rujna

Nakon prošlogodišnjeg vrlo pozitivnog i uspješnog prvog izdanja festivala, unatoč nepredvidivoj godini, Split Spring, ove godine uz dodatak September edition, održava se idućih deset dana od ovog petka 18. rujna.

Promo
Radno vrijeme festivala je od 12 do 23 sata te petkom i subotom do ponoć

Poznati ugostitelji iz Splita i zemlje

Kao i prve godine, Split Spring by Staropramen je poseban jer na njemu “na ulice” izlaze neki od splitskih ugostitelja koji to ne rade često. Tako ćemo u Đardinu idućih dana moći uživati u raznolikim street food specijalitetima restorana Šug i chefa Duje Kanajeta, ArtiČoka, Mista, Mazgoona, Maka Make, Biberon sushija, Fabriquea, Kabineta, Biberon Maestra te gostiju iz Varaždina American bara Dollar.

Promo
Festival nudi raznolike street food specijalitete.

Cijeli će park biti uređen kao opuštajuća dnevna piknik zona uz razne kutke za slikanja by Staropramen, uz dječju zonu Baby centra, kutka za čitanje by Mozaik knjiga, ali i humanitarnog pet kutka by Zaklada za zaštitu životinja Split u kojem ćete moći saznati sve o udomljavanju napuštenih pasa.

Promo
Kao i prvo izdanje Split Spring Festival i ovo će biti u splitskom Đardinu

Bogata zabava i ponuda pića

Svakodnevno će u predvečernjim i večernjim satima biti lagane svirke i nastupi jazz, blues i rnb izvođača. Tako će kroz deset dana u Đardinu nastupiti Mate Grgat, Dino Petrić, Chuck Borris i DJ Bake, DJ Borna Kokic i mnogi drugi.

Promo
Svake večeri posjetitelji će se moći opustiti uz lagane nastupe i svirke uživo

Ugodna atmosfera, odličan street food, hladni Staropramen; ledena Coca-Cola, gemišti s Kutjevo graševinom, kokteli, kvalitetan program, zabavne aktivnosti i foto kutci i sve to uz epidemiološki preporučen razmak i mjere, svjež zrak i druženje na otvorenom nas čeka od petka na Split Springu by Staropramen, September edition.

Radno vrijeme festivala je od 12 do 23 sata te petkom i subotom do ponoći.

Pročitajte i:

Green River Festival: Koncert Stampeda i ribička večer uz riječne delicije kod Hendrixovog mosta

Split se ponosi: Počelo obilježavanje 200. godina Arheološkog muzeja grada

To nitko nije želio propustiti: U rodnom mu Šibeniku predstavljena biografija Arsena Dedića

Kreće najveći ŠtrudlaFest, a očekuju vas okusi kakve do sada još niste kušali

Linker
20. travanj 2024 14:46