Udruga La Verna

Divna akcija volontera: Za Božić poklonite ‘Začin ljubavi‘ i učinite dobro djelo

Božićna akcija ‘Začin ljubavi‘ - donacijom Udruzi La Verna u minimalnom iznosu od 25 kuna dobit ćete teglicu začinskog bilja kao najljepši dar za Božić.

Udruga La Verna pripremila je žive darove za Božić! Pripremili su jedinstvene poklone - začinsko bilje - koje možete darovati bolesnicima, a ono simbolizira podršku, nadu i ljubav, sve ono što naši volonteri daruju palijativnim bolesnicima. Možete ih pokloniti svojim najmilijima, kolegama, možete ih pokloniti i nepoznatim bolesnicima, kao i bolničkom osoblju. Udruga La Verna će vam ili dostaviti vaše lončanice za najmilije, ili u vaše ime dostaviti onima koga želite razveseliti za blagdane.

image
La Verna, Začin ljubavi
LA VERNA

La Verna je udruga volontera koja pruža podršku teškim, neizlječivim i umirućim bolesnicima te njihovim obiteljima na području grada Zagreba. Usluge su potpuno besplatne i dostupne svima kako bi mogli ostvariti pravo na dostojanstven život do kraja u ozračju ljubavi i pažnje.

Uz krilaticu "Volonteri su začin palijative, a palijativa je začin društva“ udruga provodi akciju u sklopu koje možete donirati začinsko bilje palijativnim bolesnicima kao znak pažnje i potpore.

image
Donacijom 25 kn, dobivate lončić sa začinskim biljem.
LA VERNA

Prigodno ukrašene teglice

Ispunjavanjem obrasca i uplatom donacije udruzi nekome možete uljepšati dan i pružiti potporu kada im je najpotrebnije. Povodom Božićne akcije začin ljubavi (tijekom prosinca i siječnja) minimalna je donacija 25 kuna. Volonteri udruge dostavit će lončanicu sa začinskim biljem bolesniku kojeg poznajete, a u suprotnom će samostalno izabrati nekoga koga obilaze.

Sve teglice će biti prigodno ukrašene i spremne za darivanje. U slučaju veće donacije - 10 i više teglica - poklon mogu dostaviti i naši volonteri na željenu adresu.

S obzirom na epidemiološku situaciju, bolesnici su dodatno izolirani od društva, čime ova akcija za njih ima još veću važnost u trenutcima kada im je potrebna ljudska toplina. Pokažimo im da nisu zaboravljeni i napušteni, već da se imaju kome obratiti za pomoć i podršku!

Darujte više puta i na više načina uz Udrugu La Verna i začin ljubavi!

  • Preuzmite inicijativu i skupite donaciju u vašem kolektivu, a volonteri će vam dostaviti začin ljubavi za vas, vaše najmilije, kolege, suradnike, zaposlenike!
  • Začin ljubavi vaš kolektiv može preko naših volontera namijeniti obližnjem domu za starije!
  • Začin ljubavi možete darovati i zdravstvenom osoblju na palijativnim i covid odjelima
image
La Verna volonteri pokrenuli su akciju 'Začin ljubavi'.
LA VERNA

Božićna akcija "Začin ljubavi" - donacijom Udruzi La Verna u minimalnom iznosu od 25 kuna dobit ćete teglicu začinskog bilja kao najljepši dar za Božić.

Kako uplatiti?

Naziv: Volonteri u palijativnoj skrbi La Verna

Sjedište: 14. Podbrežje 15, Zagreb

IBAN: HR9324020061500083178

Za uplate iz inozemstva: SWIFT/BIC: ESBCHR22

Linker
18. travanj 2024 00:27