Promo
25 Live @ 25

Dobre vijesti od Skunk Anansie: Grupa koja je oduševila Zagreb ipak ide na turneju, vraćaju nam se na proljeće

Grupa Skunk Anansie ipak je odlučila veliku europsku turneju prebaciti na 2021. godinu, pa samim time i zagrebački koncert koji će se održati 16. svibnja u Domu sportova.

Nakon fantastičnog nastupa na Šalati prošlog srpnja grupa Skunk Anansie uvrstila je Zagreb na drugi dio velike slavljeničke turneje "25 Live @ 25“ kao jedan od rijetkih gradova u kojima će nastupiti dva puta. Nažalost, s obzirom na aktualnu situaciju, tour je s kraja ove godine prebačen na proljeće 2021., točnije za 16. svibnja, kada se originalnom rasporedu pridružuju još tri nastupa.

Bend će od svibnja do srpnja održati čak 41 koncert, a Zagreb je jedini grad naše regije koji će ih opet ugostiti i jedini u krugu od 650 kilometara, točnije do Milana. Usporedo s turnejom u rujnu će se pojaviti i "It Takes Blood And Guts“, biografija frontwoman Skin, koju je napisala zajedno s hvaljenom novinarkom Lucy O'Brien.

 

Prošle godine bend je predstavio sjajan singl "What You Do For Love“, koji se pokazao kao fanovski koncertni favorit, a 7. veljače pridružila mu se oštra i moćna "This Means War“ koju je i publika na Šalati imala prilike čuti uživo. Odličan live spot sniman je na turneji i na idealan način uvodi grupu u sljedeću veliku kreativnu fazu.

Nejvažnije od repertoara

Skunk Anansie već drugu godinu obilježavaju četvrt stoljeća rada noseći svoje ogromne hitove na put oko svijeta. Povratak u Zagreb 16. svibnja 2021. obilježit će sve najvažnije pjesme iz repertoara, uključujući i nove singlove poput "Hedonism“, "Weak“, "I Can Dream“, "Twisted“, "Charlie Big Potato“, "Secretly“, "Because Of You“, "Brazen (Weep)“, "Charity“, "Tear The Place Up“, "Secretly“, "The Skank Heads“, "Yes It's Fucking Political“ te već spomenute "What Do You Do For Love“ i "This Means War“.

 

Dosad kupljene ulaznice vrijede za novi termin, svi kojima on ne odgovara mogu ostvariti povrat svog novca od sada do 11. listopada i to na mjestu gdje su obavili kupnju. Ulaznice za novi datum nalaze se u prodaji po staroj, early bird cijeni, od 200 kn sve do 19. studenog. Od 20. studenog do 15. svibnja 2021. ulaznice će koštati 230 kn, a na dan koncerta 260 kn.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjesta Eventima i online.

Pročitajte i:

The Slow Readers Club: Nakon rasprodanog prvog koncerta i pandemije, bend ponovo nastupa u Zagrebu

Dvojac nominiran za Grammyja: Black Pumas stižu na šibensku Tvrđavu sv. Mihovila na ljeto 2021.

Otvorenje Animafesta: Više od 300 umjetničkih radova koje publika može vidjeti na velikom platnu

Linker
05. siječanj 2021 07:02