Odličan govor!

Emma Watson je dobitnica prve rodno netralne nagrade ovogodišnje dodjele MTV Movie Awards

Sinoć je održana još jedna uzbudljiva dodjela televizijskih i filmskih nagrada MTV Movie & TV Awards, a domaćin večeri bila je glumačka zvijezda Adam Devine.

Kako je već i prije najavljeno, ovogodišnja ceremonija protekla je u znaku dodjele rodno neutralnih nagrada, a po prvi puta u povijesti nagrađena su i televizijska ostvarenja stoga je logičan naziv večeri bio MTV Movie & TV Awards. Pobjednik večeri je film "Ljepotica i Zvijer" koji je odnio pobjedu u kategoriji Film godine dok je mega popularna serija "Stranger Things" proglašena Najboljim televizijskim postignućem, ikad.

LOS ANGELES, CA - MAY 07:  Actor Emma Watson accepts Best Actor in a Movie for 'Beauty and the Beast' onstage during the 2017 MTV Movie And TV Awards at The Shrine Auditorium on May 7, 2017 in Los Angeles, California.  (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
Getty Images

Vjerojatno najuzbudljiviji dio večeri bilo je izjednačenje spolova u kategoriji Najboljeg glumca/glumice, a tu je pobjedu ovog puta odnijela glumica Emma Watson za lik Belle u "Ljepotici i Zvijer". Za najbolju ulogu u dramskoj seriji nagrađena je sjajna Millie Bobby Brown za ulogu Eleven u seriji "Stranger Things". Kako je ovo bio veliki korak u izjednačavanju spolova, glumica Emma Watson održala je dirljiv govor u kojem se osvrnula koliko je bitno ne razdvajati ljudsko iskustvo na temelju spola. "Empatija i moć korištenja mašte ne bi smjeli imati granica." zaključila je poznata glumica prilikom primanja ove nagrade.

-->

Linker
15. travanj 2024 15:00