FESTIVAL

Forestland se vraća! Dolazi najpoznatija regionalna treperica, a poznati DJ-i zagrijat će atmosferu do maksimuma

Svi smo jedva dočekali ljetne festivale koji polako osvajaju našu obalu, ali i sjever Hrvatske. U Međimurje dolazi Forestland, nakon dvije godine pauze zbog pandemije koronavirusa.

Brojimo sate do devetog izdanja najvećeg festivala na sjeveru Hrvatske, festivala elektroničke glazbe Forestland koji počinje u petak! Nešto više od 512 dana prošlo je od posljednjeg izdanja ovog domaćeg festivala upisanog na kartu Europe i svi jedva već čekamo početak i prvo, pravo #nolimits ljeto!

Umek, Nusha, Senidah, Tea Vučković, Mark Sixma, Matroda, Timo G, e-Base, Pintha, Yakka, Corti Organ, Lawrence Apaga, Noel Holler, Salkin, Sid Cisse, čak 45 DJ-a i producenata izmjenit će se u puna dva dana na dvije pozornice i vratiti glazbu i festivale tamo gdje im je mjesto, u srca posjetitelja, u Međimurje i odmoriti nas sve od stresa i briga.

image
Festival Forestland
FORESTLAND

"U Međimurje dolazim po prvi puta, jedva čekam vas sve vidjeti i zagrliti", rekla je Senidah, slovenska kraljica rep i trap glazbe, koja u subotu u 21 h nastupa na glavnoj pozornici Forestlanda.

Po prvi puta na Forestland dolazi i slovenski DJ Uroš Umek. DJ Umek je posljednji festival imao još 2019., a to je bio Burning Man u Nevadi gdje je bio headliner, dok se po treći puta na Forestland vraća Mark Sixma.

image
FORESTLAND

Čitajte i: Na Exit festivalu proveli znanstveno istraživanje: Samo jedan zaraženi, a širenja virusa nije bilo

"Jedva čekam vratiti se na pozornicu, dugo nisam nastupao i ovo će nam svima biti jedan od prvih festivala ovo ljeto, jedva čekam osjetit energiju publike, pustiti novu glazbu i rasplesati vas", rekao nam je Nizozemac Mark Sixma.

"Pripremam set pun energije, dobrih vibracija i apsolutno najluđe glazbe", dodao je.

Iako je Forestland prvi festival na kojem ćemo partijati bez mjera, to ne znači da pravila nema. Ulaz je dopušten onima koji su preboljeli Covid-19, koji su cijepljeni, a za one koji nisu, bit će omogućeno antigensko testiranje na ulazu za samo 25 kuna. A nakon toga, kada jednom dobijete festivalsku narukvicu na nekoliko sati ćemo zaboraviti na distancu, maske i ograničenja!

Čitajte i: Premijera na Brijunima: Kazalište Ulysses najavilo Ionescovog 'Nosoroga' - predstavu o čudesnoj pandemiji

Ulaznice su dostupne na Entrio web shopu i to festivalska po 150kn, dok će u subotu biti moguće kupiti i jednodnevnu za 120 kuna!

image
Festival Forestland
FORESTLAND
image
Festival Forestland
FORESTLAND
Linker
19. travanj 2024 20:27